2777
2789
عنوان

یه افسانه هست که میگه...

303 بازدید | 10 پست

اگه دلت یهویی گرفت..

بخاطر این که یکی تو یه جای این کره ی خاکی 

عزیزی رو از دست داده 

یا قلبش شکسته ولی تنهاست...

و تو مامور شدی که از طرف خدا تا باهاش ابراز هم دردی کنید 

دردناک ولی قشنگِ:)🖤

🥤I'm Army   

چ قشنگ🧚‍♀️منی ک دلم همیشه گرفته اس چی باید بگم😂

«ما همه مان میتوانیم دردی را تاب بیاوریم که علتش انسان بودنمان است؛ اینکه از گوشت و خون ساخته شده ایم،فانی هستیم و محکوم به مرگیم.اما نمیتوان با رنجی کنار امد که انسانی با خونسردی بر همنوع خود تحمیل میکند.»❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ قشنگ🧚‍♀️منی ک دلم همیشه گرفته اس چی باید بگم😂

منم ای بابا گرفتاری شدیم🤧😂😂😂

یه دختر که سعی میکنه قوی باشه💙💎من آدم جدیدیم🖤به تاپیک های سم قبلیم توجه نکنید🤪🥴برای هم خوب بخوایم💚

منم یه افسانه درموردش شنیدم ک وقتی دلت میگیره چون همزادت ناراحته😐💔😂

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
منم ای بابا گرفتاری شدیم🤧😂😂😂

اره والا نمیدونم چ عظمتیه هرکی دلش شکسته رو ما تاثیر میزاره🤕🤣

«ما همه مان میتوانیم دردی را تاب بیاوریم که علتش انسان بودنمان است؛ اینکه از گوشت و خون ساخته شده ایم،فانی هستیم و محکوم به مرگیم.اما نمیتوان با رنجی کنار امد که انسانی با خونسردی بر همنوع خود تحمیل میکند.»❤

من یه حدیث در این رابطه خونده بودم ، که دقیقا یادم نمیاد ولی یه نفر از  یکی از امامامون پرسیده بود که چرا یه وقتا یهویی حال دلمون بد میشه حالمون گرفته است بی دلیل ؟ ایشونم گفته بودن ، دل های مومنان به همدیگه راه دارن بخاطر همین اگه یه نفر توی یه جایی یه اتفاق بدی براش بیفته ناخودآگاه توام حالت بد میشه ، دلیلش اونه 

برای دل خودم می‌نویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم می‌نویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕

من شنیدم اگه بی دلیل بغضت گرفت بخاطر اینکه همزادت مرده

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره