دیگه خدایی کرونا کم شده خطری نداره. این دوست من کل تابستون مسافرت و گردش بودن. الان یاد کرونا افتاده میگه وای مدارس داره باز میشه خطرناکه چطوری بچه بفرستیم مدرسه تو سرما و آنفولانزا و کرونا. بهش میگم نترس کرونا کم شده. میگه نه مسافرا از شمال و کربلا بیان کرونا شدید تر میشه. میگه من نمیخوام بچمو بفرستم مدرسه، اینا هم چند وقت دیگه مجازی میکنن خودشون. روم نمیشه بهش بگم تنبلی خودتو بچتو گردن کرونا ننداز 😂😂😂😅
بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چون نظرش مخالف شماست دیوانه خطابش میکنی ؟! هرکس یه نظری داره حالا سفر بره یا تناقض تو حرفاش باشه دل ...
ناراحت نمیشه بهش بگم دیوانه. باهم راحتیم نگران نباش. فقط تعجب میکنم از کارش.
بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!