2777
2789
عنوان

راز یک حقیقت

21520 بازدید | 1507 پست

زمانی که امام زمان عج الله ظهور میکنه 🌄
کنار کعبه 🕋 می ایسته و 5 تا جمله میگه که 4 تای اون در باره امام حسین است

ألا یا أهل العالم أنا الإمام القائم؛ 

ألا یا أهل العالم أنا الصمصام المنتقم؛ 

ألایاأهل العالم إن جدّی الحسین ع قتلوه عطشان؛ 

ألا یا أهل العالم إنّ جدّی الحسین ع طرحوه عریانا

ألا یا أهل العالم إنّ جدّی الحسین ع سحقوه عدوانا

جالب اینه که اول جمله هاش میگه «إلا یا اهل العالم» 

یعنی همه مردم جهان نه ای شیعیان یا مسلمانان❗❗

یعنی موقع ظهور🌄 همه مردم جهان با امام حسین علیه السلام  آشنا هستند. 

برای نزدیک تر کردن ظهور 🌄باید امام حسین علیه السلام رو به دنیا🌏 بشناسونیم.
یک راهش همین پیاده روی اربعین هست 

مردم با خودشون می‌پرسند این همه آدم پیاده کجا میرن❓برای چی میرن❓حسین کیه❓

یکی از شروط ظهور🌄 که امام زمان عج الله به آن اشاره می‌کند اجتماع قلوب است «اگر شیعیان ما... در راه ایفای  پیمان که بر دوش دارند، همدل می‌شدند... »2

یعنی باید حرکت اجتماعی باشد نه فردی.

یکی از جاهایی که تمام عدالت خواهان و آزادگان می‌توانند اجتماع قلوب داشته باشند برای ظهور منجی که عدالت را برقرار کند،مراسم اربعین است.اربعین از حقایقی ست که تسریع کننده ظهور است.

📜«1» إلزام الناصب فی إثبات الحجة الغائب،‏ج ‏2، ص 233،  «2»الاحتجاج ج 2ص315

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

یک راهی که می تونه شما رو از بقیه جلو بندازه و آدم خوبی بکنه به نظرتون چیه ؟🤔

امام زمان عج 

سعی کن با امام زمانت رفیق بشی هر چقدر هم که گناه کردی حضرت هیچ کدوم رو نگاه نمی کنه اصلا به روت نمیاره

مگه شرط ورود به چادر حضرت رو یادتون رفته

(با گذشته ی هیچکس کاری نداریم بیاین تو )

فقط سعی کن روز به روز بهش نزدیک تر بشی اونوقته که آدم موفقی میشی 🥰

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوایل جنگ بود و مرزها دست عراق بود

در ارتفاعات گیلان غرب بودیم

با حسرت به ابراهیم گفتم:

یعنی میشه مردم ما راحت از این

جاده عبور و به شهر خودشون برن؟!

ابراهیم هادی گفت:

چی میگی!

روزی میاد که از همین جاده مردم

ما دسته دسته به کربلا سفر می کنند..

#شهید_ابراهیم_هادی

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

همه آنچه در عصر ظهور🌄 برای ما ترسیم شده ماکتی از آن در این پیاده روی اربعین عینیت می یابد؛ برای مثال در روایات آمده در عصر ظهور مردم هر چه دارند با یکدیگر تقسیم می کنند😇 و این همان چیزی است که در پیاده روی اربعین عینیت می یابد. برقرای صلح و آرامش💫، متوجه شدن همه دل ها به سمت امام(ع)💞 و ... نیز از دیگر ویژگی هایی است که درباره عصر ظهور گفته شده و در اربعین به خوبی شاهد آن هستیم، چنان که هیچ کس در این مسیر گرسنه و تشنه و نیازمند نیست و همه هوای یکدیگر را دارند

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

شعار یاوران  امام عصر عج الله  «یا لثارات الحسین علیه السلام » است. 

این نشان می‌دهد بواسطه یک اتفاق همه جهان امام حسین علیه السلام را شناخته اند. 💫

بنظرتون اون اتفاق که باعث میشه همه  امام حسین رو بشناسن چیه🤔❓

امام رضا علیه‌السلام می‌فرماید: «شعار یاران مهدی یا لثارات الحسین است».1

مرحوم حاجی نوری رحمه‌الله آورده است: «شِعَارُهُمْ يَا لَثَارَاتِ الْحُسَيْنِ؛ همانا شعار یاوران مهدی علیه‌السلام یالثارات‌الحسین است».[2

📜1. امالی، شیخ صدوق، ص۱۳۰.

📜2. مستدرک‌الوسائل، محدث نوری، ج۱۱، ص۱۱۴.

جـــ♥️ـــآنم‌حسین‌جان:))

+ هل‌من‌ناصر ینصرونی...❔

-اگر در ڪربلا بودم...

تا پای‌جان‌برایت‌تلاش‌میڪردم‌آقا(:🌙

+یڪ حسین‌‌ زنده داریم؛

نامش‌ مهدے (عج) است!

💔تابه‌حال‌برایش‌چه‌کردی؟!«اگر من دوران او را درک میکردم همه روز های زندگیم رادر خدمت به او میگذارندم» 1

-عجیب سکوت کردم....:)🌒

یکی از شروط ظهور که امام زمان عج الله به آن اشاره می‌کند اجتماع قلوب است 💞

«اگر شیعیان ما... در راه ایفای  پیمان✋🏻 که بر دوش دارند، همدل می‌شدند... »2

یعنی باید حرکت اجتماعی باشد نه فردی.

یکی از جاهایی که نه تنها شیعیان بلکه تمام عدالت خواهان و آزادگان می‌توانند اجتماع قلوب داشته باشند برای ظهور منجی که عدالت را برقرار کند،مراسم اربعین است.

اربعین یک تحول شیعی یا اسلامی نیست بلکه یک جریان جهانی است.🌏

امروزه نه تنها شیعیان  و مسلمانان بلکه مسیحیان، یهودیان، زرتشتی هاو... شرکت دارند.

اربعین از حقایقی ست که تسریع کننده ظهور است.

📜 «1»بحارالانوار ج51 ص148

📜«2»الاحتجاج ج 2ص315

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

*#درسهای‌ مکتب‌ عاشورا*

*#کل‌یوم‌عاشوراوکل‌ارض‌کربلا*

❌هر روز و هر لحظه داریم صحنه ای از کربلا را پشت سر می گذاریم.

*▪️هر روزتان،*

*▪️هر تصمیم گیریتان،*

*▪️هر نگاهتان،*

*▪️هر صحبتی که می کنید،*

☝️اگر مورد تایید امام زمان ارواحنافداه است *حسینی هستید وگرنه یزیدی👹 می شوید.*

❌خیلی دقت کنید با حسین حسین گفتن زیر پرچم عمر سعد نروید. آنها گریه می کردند و سنگ می زدند،😞

✔اینطور گریه کننده هایی نباشید!

استاد حاج آقا زعفری زاده

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

روزی در محضر امام حسین علیه السلام از وجود مقدس

حضرت ولی عصر علیه السلام سخن به میان آمد و از آن حضرت سؤال شد که آیا حضرت مهدی علیه السلام هم اکنون متولد شده است یا نه؟!

حضرت اباعبداللَّه علیه السلام فرمود: «لا وَلَوْ ادْرَکتُهُ لَخَدَمْتُهُ ایامَ حَیاتی»؛

نه خیر هنوز متولد نشده است اگر من به حضورش می رسیدم تمام عمرم را به او خدمت می کردم.

📜 ملحقات احقاق الحق، ج 29، ص 589

صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 💗

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

یک راهی که می تونه شما رو از بقیه جلو بندازه و آدم خوبی بکنه به نظرتون چیه ؟🤔 ❤ امام زمان عج&nb ...

اللهم عجل لولیک الفرج.

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

سلام_امام_زمانم🖤

🔅 السَّلاَمُ عَلَيْكَ (ایها) اَلثَّائِرُ بِدَمِ اَلْمَقْتُولِ بِكَرْبَلاَءَ...

🏴سلام بر تو ای منتقم داغ های کربلا...

این  صدای اَینَ الثائر سرزمین کربلاست، که گوش تاریخ را پر کرده...

🏴برگرد واین دلهای داغدار را التیام بخش!

📚 صحیفه مهدیه،زیارت حضرت صاحب الامر در سرداب مقدس

اوایل جنگ بود و مرزها دست عراق بود در ارتفاعات گیلان غرب بودیم با حسرت به ابراهیم گفتم: یعنی میشه ...

به نیابت از شما برای ظهور آقا صلوات فرستادم

همه آنچه در عصر  ظهور🌄  برای ما ترسیم شده ماکتی از آن در این  پیاده روی ...

اللهم عجل لولیک الفرج

در انجیل متّی📜 چنین می خوانیم:

"همچنان كه  برق✴  از  مشرق ساطع  شده ،  تا به  مغرب  ظاهر مي شود، ظهور پسر انسان نيز چنين خواهد شد … آنگاه علامت پسر انسان در آسمان پديد گردد و در آن وقت، جميع طوايف زمين 🌏سينه زني كنند و پسر انسان را بينند كه بر ابرهاي آسمان، با قوّت  و جلال عظيم مي آيد... و فرشتگان😇 خود را با صور بلند آواز فرستاده، برگزيدگان او را از بادهاي اربعه از كران تا بكران فلك فراهم خواهند آورد . .. لهذا شما نيز حاضر باشيد، زيرا در ساعتي كه گمان نبريد، پسر انسان مي آيد" . (انجیل متّی، باب 24).

در همان منبع ، چنین می خوانیم:

همانطور که ملاحظه نمودید، منجی جهانی که در آخرالزمان خواهد آمد، در این منابع مسیحی به عنوان "پسر انسان" نامیده شده است.

"هاکس" در کتاب "قاموس کتاب مقدس" می گوید:

واژه "پسر انسان، هشتاد مرتبه در عهد جدید (انجیل) آمده است، که در سی مورد، بر حضرت عیسی (ع) مطابقت می کند، و در پنجاه مورد دیگر، بر فرد دیگری (غیر از عیسی مسیح) که در آخر الزمان ظهور خواهد کرد، منطبق می باشد.

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403