2777
2789
عنوان

دوستانی که بارداری رو تجربه کردن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خبره فقط ۶ ماهه عروسی کردین اینقد ناراحتین  شوهرتو بفهمون باید درست رفتار کنه  بعدم ن ...

نه عزیزم اتفاقا رفتاراشو شدیدتر کرده که بچه میخواد قول داده حامله که بشم دست از کاراش برداره.وگرنه که ما نزدیک پنج ساله باهمیم

دقیقا هنوز شوهره بلد نیست وظایف همسریشو ب جا بیاره و زنشو درک کنه فردا چطور میخواد بابای خوبی باشه.. ...

خیلی ممنون که منو با سگ مقایسه کردین.من اگه تو این فکرا نبودم و هدفم فقط زاییدن بود تواین چارپنج سال حامله میشدم .این طعنه ها بیشتر دل ادمو میسوزونه بجای کمک کردن.اگه کمک نمیتونی بکنین تاپیکو اصلا جواب ندین.ممنون

اینطور نمیشه ک اول رابطه تو درس کن بعد بچه بیار بگو باید بابای خوبی باشی

امتحان کردم عزیزم طوطی داشتیم اونو بوس میکرد ناز میکرد حتی حال بدشو طوطیه خوب میکرد به طوطیه میگفت بابایی.میدونم بابای خوبی میشه

عزیزم ماهم بعد یه سال ازدواج چند ماهه میخواییم ولی نمیشه .خدا بزرگه.حتما باهاش حرف بزن و پست های در ...

ممنون عزیزم انشاءالله جفتمون باهم باردارمیشیم.صحبت کردم اما ازبس بچه اینواونو میبینه دلش میخواد سرمن خالی میکنه

اولاخر همسرم این اقاس چه بچه باشه چه نباشه.چرا دیگه مهر نازایی بزنن رو پیشونیم

نه ان شالله نازا نیستی بیین منم گفتم حکمت خداست 

شوهرمنم اول هی گفت بچه بچه ما با هم مشکل داشتیم الان بچه اووردم هزاااار برابر مشکلاتم بیشتر شده

نه ان شالله نازا نیستی بیین منم گفتم حکمت خداست  شوهرمنم اول هی گفت بچه بچه ما با هم مشکل داشت ...

همه مشکل دارن عزیزم بعضیا جلو چشم بقیه خودشو‌نوخوشبخت جلوه میدن بخدا همچین خبرایی نیست.دوروبرم هرکی هست ازدواج کرده هیشکی اوکی نیست.انشاءالله شماهم حاجت روا میشین

گلم زایمانتون انجام سد؟بچه و شما سالم و سلامت هستید؟

دوستای عزیزم که توی دایرکت باهاتون در ارتباطم؛اگه کاربریم رو بستم،توی واتس اپم و اینستگرامم بهم پیام بدید💙🥰(فقط و فقط کسایی که باهاشون در ارتباطم.چون اینستگرامم با هویت و اسم فامیل واقعیمه و نمیتونم به هرکسی بدم)