2777
2789

سلام خانما

من دوماهه اقدام کردم دوبارم تاحالا پریود شدم پریودیم طبیعیه همش دوسه روز جلو میوفته تخمک گذاریمم خیلی قویه چون موقع تخمک هم دلم و پاهام درد میاد هم ترشحم زیاد میشه .نزدیکیمونم یه شب درمیون شب تخمک گذاری ودوشب قبلش هم انجام دادیم امانشد.پریودهم میشم خون ریزیم ازهمیشه کمتره... نگرانم ناامیدم پر از استرسم.همسرم باهام خیلی بدرفتاری میکنه وقتی پریود میشم چون بچه میخواد هرکس تجربش روبگه ممنون میشم...

متاسفانه مامانم فوت شده خواهرمم دوتا بچهاش ناخواسته بودن کلا سردرنمیاره از این چیزا تو شهر غریبم خیلی حالم بده کمکم کنین ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین استرس باعث لقاح انجام نشدن میشه برو باشگاه تا تخمکا فعال تر شن بعد رابطه در حد ده دقیقه پاهات ...

خیلیم استرسیم واقعا.شوهرمم هی میگه ما بچه دار نمیشیم بیشتر ناراحتم میکنه

شوهرتو بگو دستگاه جوجه کشی نیستم ک ینی چی بدرفتاری میکنه بهش بفهمون باید بیشتر بهت برسه استرس از همه ...

فکرمیکنه فشاربیاره بهم زودتر میشم.خودمم توخونه تنهام شوهرم دل سیاهه نمیذاره جایی برم دارم افسرده میشم

تازه دوماهه اقدامی؟؟؟بعد را ب طه سریع از بلند نشو و چند دقیقه دراز بکش... اگه خیلی هم عجله داری برو ...

اره دوماه اقدام کردیم ماه دوم جفتمون کورونا گرفتیم قبل تخمک و زمان تخمکم رابطه داشتیم.اما میگن کورونا اسپرمو ضعیف میکنه چون شوهرم چندرپز تبش خیلی بالا بود.معمولا شب نزدیکی میکنیم دیگه میخوابیم اصلا بلند نمیشم ازجام

تا یکسال طبیعیه تا وقتی استرس داری احتمالش کمتره خودتو مشغول کن ب کلاسای مختلف و بیخیال باش

اره واقعا استرس دارم.جاریمم استرسی بود اون دیگه هرروز بی بی چک میگرفت ببینه شده یانه.۶ماه طول کشید تا شد

۶ماهه عروسی گرفتیم.۴سال عقد بودم.من۲۷اون۲۹

چه خبره فقط ۶ ماهه عروسی کردین اینقد ناراحتین 

شوهرتو بفهمون باید درست رفتار کنه 

بعدم نمیزاره بری بیرون این چه رفتاریه شما هنوز تو زندگی به تفاهم نرسیدین بعد بچه میخواین 

حتما به صلاحته که نشدی خدا یه چیزی میدونه

چه خبره فقط ۶ ماهه عروسی کردین اینقد ناراحتین  شوهرتو بفهمون باید درست رفتار کنه  بعدم ن ...

دقیقا هنوز شوهره بلد نیست وظایف همسریشو ب جا بیاره و زنشو درک کنه فردا چطور میخواد بابای خوبی باشه..همین کارها رو میکنین ک این همه اوضاع جامعه بد شده..هر وقت درک درستی از هم داشتین اقدام کنین وگرنه اگه زاییدن هنر بود سگ ها هنرمندترینن

فکرمیکنه فشاربیاره بهم زودتر میشم.خودمم توخونه تنهام شوهرم دل سیاهه نمیذاره جایی برم دارم افسرده میش ...

اینطور نمیشه ک اول رابطه تو درس کن بعد بچه بیار بگو باید بابای خوبی باشی