2777
2789
عنوان

چقدر عروسی ها مسخره شده

1327 بازدید | 64 پست

از همون اول همه بشینن که کلی عروس و داماد و ساقدوشها و چمیدون این رقاص های تالار می خوان شو اجرا کنن 

هیشکی دور عروس و داماد نباشه همه بشینن که فیلم خراب نشه 

خوب اصلا مهمون دعوت نکنن خودشون بیان شو ضبط کنن و برن دیگه چرا ما رو دعوت میکنن 

قر تو کمرمون میمونه ، ادم میره عروسی که برقصه نه که شو ببینه به نظرم که خیلی بی احترامی به مهمونه

تایم برا رقصیدن بقیه هم زیاده که 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه رسم و رسومات ایرانی جای خودشو به فرهنگای دیگه داده. من عروسیای زمان قدیمو خیلی دوست داشتم 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

دیگه رسم و رسومات ایرانی جای خودشو به فرهنگای دیگه داده. من عروسیای زمان قدیمو خیلی دوست داشتم 

منم همینطور 

تمام کشورهایی که رسم های قدیمی دارن رسمشون رو نگه داشتن جز ایران

من این روشو دوست دارم فقط یه گوشه بشینم نگاه کنم ،از رقصیدن بدم میاد 

آخرین عروسی یادم نمیاد کی رفتم🥺🥺

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
اتفاقا حق دارن مهمون باید خودشو بچه اش عین آدم بشینن عروس داماد خدا تومن خرج نکردن کخ بچه فامیل بیاد ...

دعوت نکنن در ضمن حضور بچه تر زدن نیست 

خیلی هم انرژی مثبت و حال خوبه 

وقتی مهمونی ۷تا ۱۰ هست یه ساعت اولش که هیشکی نیست یه ساعت آخرش هم شامه باقی هم شو🤣🤣

مهم اینه باب میل عروس و داماد باشه عزیزم ماچه کاره ایم اونا بعد که برگشتن به عقب نگن کاش اینکارو میکردیم

مهم اینه باب میل عروس و داماد باشه عزیزم ماچه کاره ایم اونا بعد که برگشتن به عقب نگن کاش اینکارو میک ...

بابا این اداها درسته جدیده ولی خیلی چیپه و بی کلاسه