2777
2789
عنوان

بنظرتون دعاست

128 بازدید | 18 پست

اگه ببینید رو بالشتیون دوخته شده باشه مثلا اندازه نخود چیکار میکنید بنظر خودم دعا هست ولی باورم نمیشه کسی باهام دشمنی داشته باشه اینکارو کنه اخه مگه من کی هستم بخاطرم زمان و هزینه کنه و پیش خدا شرمنده شه چجور دلش اومده 

مال همسرم بود بازش کردم خیلی وقته بوده 

یه جاییش هم هست که کار خودم نیست مثلا جایی که میشوریم و بعد میدوزیم نیست

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا هر دعایی هم باشه میتونی چهل روز سوره بقره بخونی یا صوتش رو بزاری تو خونههر دعا و طلسم بدی باشه ...

عههه؟ مرسی گفتی حتما انجام میدم خیلی وقته کارامون گره هم خورده

خب چرا باید دوخته شده باشه ؟

دعا و جادو جنبل مال آدمهای ضعیفه که بهش پناه میبرن تا دلشون اروم بگیره .وگرنه از یه تیکه کاغذ کاری بر نمیاد...دعا بد رو خدا مستجاب نمیکنه...خدا قادر مطلقه و در جای حق نشسته بعد اینجور دعاها رو چرا باید مستجاب کنه.

دعا و جادو جنبل مال آدمهای ضعیفه که بهش پناه میبرن تا دلشون اروم بگیره .وگرنه از یه تیکه کاغذ کاری ب ...

نمیدونم چی بگم والا 

( فقط کاغذی نبود فقط دوخت هست )

یه تیکه نخ.....عزیزم اینا همش چرنده و اصلا زندگیت رو بر مبنای این چیزا نذار....

اندازه یه نخود پارچه رو جمع کردن دوختن 

من که بازش کردم خیالم راحت شد که باز کردم

اندازه یه نخود پارچه رو جمع کردن دوختن من که بازش کردم خیالم راحت شد که باز کردم

اندازه یه کتاب هم میذاشتن فایده ای نداشت...همیشه اینجور دعاها توسط افراد بدبخت و مفلوک نوشته میشه...یه مشت بدبخت و عوضی که به اسم دعا و جادو از مردم پول میگیرن و بدبخت تر از اون دعا نویس اون آدمهایین که پیش اینا میرن.

اندازه یه کتاب هم میذاشتن فایده ای نداشت...همیشه اینجور دعاها توسط افراد بدبخت و مفلوک نوشته میشه... ...

دقیقا خودم رو اونقدر مهم نمیدونم که یه احمق بخاطرم پول هزینه کنه و بعد وقت بزاره و .... منم اهمیت نمیدم اونجوری وسواس ندارم همون یه ایه الکرسی و فلق و ناس خوندم تمام