الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دوستش دارم.اونم همیشه توجه میکنه بهم.چند روز پیش گفت ماسکتو بردار میخام حالت صورتتو موقع حرف زدن ...
بابا این دوستت داره ولی یه چیزی هست که نمیذاره اعتراف کنه بهت؛ برات حتما تلاش میکنه فقط سعی کن خودتو پیشش باارزش تر و قوی تر نشون بدی.مهرماهی های عزیز شما واقعا باهم سازگاری دارید.
از شبکه های مجازی اگه همو دنبال میکنید اون خیلی پیگیرته
خیلی باهم سازگاری دارید.بله بالاخره بادرخواستتون موافقت میشه.رابطه گذشته شوهرتون هم خدا میدونه بهش شکاک نباشید انقدری براش وقت بذارید و توجه کنید که بفهمه ارزش شما بیشتر از بقیه ست
گلم ممنونم.ولی ما همو دنبال نمیکنیم.یعنی به هم میرسیم.چند روز دیگه تولدشه به نظرتون براش چیزی بخرم. ...
اگه بهت علاقه داشته باشه که داره.برات تلاش کنه به هم میرسید.آره کادوی ساده اما عطر نه! یه چیزی که زیاد ملزم به استفاده ازش باشه مثلا یه کیف پول مردونه.یه نوشته ی بامعنی روش باشه حالا برای ایده میتونی سرچ کنی😁🌹
اگر بالای بیستو پنج سال سن دارید نهایتا تا دوسال دیگه.خواستگار تون با قد بلند و چشم و ابرو مشکی بود میتونه همون آدم مد نظرتون باشه اما چشمو گوش بسته بله ندین