الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حتما ببرید مشاوره چون این رفتاره ها تو ذهن وروانش مونده اسیب دیده باید درمان بشه
به مدرسه اطلاع بدید اگر اذیت شده کلاسش رو عوض کنید یا کلا ببرید مدرسه جدید تا از نو دوست پیدا کنه
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
دوست خوب پیدا کنه که پشت همدیگه باشن دیگه نترسه اگه با دوستای خوبش باشه ترسش کمتر میشه
تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
مث منه تو مدرسه کلاس اول با هیشکی دوست نبودمممم🥲 همیشه ام میگفتن تو گرگ شو ولی من باهاشون دعوا میکردم بی سر و زبون نبودم براشون زبون داشتم ۲ متر
حیف که از جنس شبید و حاکم به خاک تنم. خاک شم اگه یه روزی از خاکم دل یکنم. از خزرتا خلیجفارسجایزخمقدیمیگلولههاستمگه میشه خاکتو به بیگانه داد. . خائن شرمنده از اینه هاست هر چند خوب و ید نزدیک میشود اغاز انهدام گریه نکن وطن (((( شاهین نجفی)))))) (((( روزی پدری دختر خودش رو تو قمار میبازه خبر به گوش دختره میرسه فرار میکنه پناه میبره به عابد شهر نیمه های شب دختر میفهمه عابد بهش چشم داره و میخواد بهش تجاوز کنه فرار میکنه به سمت جنگل تو جنگل کلبه چوبی میبینه میره تو کلبه میبینه چند تا پسر مست دارن مشروب میخوردن از ترس و خستگی از حال میره وقتی به هوش میاد کلی پتو روش بوده وقتی میره بیرون میبینه جلوی کلبه چند تا پسر مست از سرما افتادن یخ زدن و مردن میره وسط شهر جار میزنه :((از قضا روزی حالم این شهر شوم وسط شهر ۲ میخانه بنا خواهم کرد جان صد شیخ به یک مست فدا خواهم کرد که نگویند مستان ز خدا بیخبرن ))
رفیقاش اون دوستشو میکشونن سمت خودشون و تنها میمونه خودش
پسر منم اوایل خیلی نمی تونست با دوستاش ارتباط برقرار کنه.وتنها بود.بعد من با مادریکی از همکلاسی های پسرم دوست شدم.وپسرش با پسرم دوست شد.والان چندسال باهم دوستن.بتظرم یک بچه ای که روحیاتش با پسرشما می خوره انتخاب کن وبا بچت آشتا کن
شاید به خودش اعتماد نداره نمیره بهشون بگه با من دوست شو
باهاش کار کن که قشنگ ببره به بجه ها بگه با من دوست شو کمتر از ۲ هفته مدرسه ها بازه
حیف که از جنس شبید و حاکم به خاک تنم. خاک شم اگه یه روزی از خاکم دل یکنم. از خزرتا خلیجفارسجایزخمقدیمیگلولههاستمگه میشه خاکتو به بیگانه داد. . خائن شرمنده از اینه هاست هر چند خوب و ید نزدیک میشود اغاز انهدام گریه نکن وطن (((( شاهین نجفی)))))) (((( روزی پدری دختر خودش رو تو قمار میبازه خبر به گوش دختره میرسه فرار میکنه پناه میبره به عابد شهر نیمه های شب دختر میفهمه عابد بهش چشم داره و میخواد بهش تجاوز کنه فرار میکنه به سمت جنگل تو جنگل کلبه چوبی میبینه میره تو کلبه میبینه چند تا پسر مست دارن مشروب میخوردن از ترس و خستگی از حال میره وقتی به هوش میاد کلی پتو روش بوده وقتی میره بیرون میبینه جلوی کلبه چند تا پسر مست از سرما افتادن یخ زدن و مردن میره وسط شهر جار میزنه :((از قضا روزی حالم این شهر شوم وسط شهر ۲ میخانه بنا خواهم کرد جان صد شیخ به یک مست فدا خواهم کرد که نگویند مستان ز خدا بیخبرن ))
دقیقا پسر من اینجوری بود. الان بزرگ شده کلی بچه مشکل داریه. خواهر بچشون اجتماعی نیست. درستش کن. بعد 6 سال اول نباید عین 6 سال دوم بچه رو بزرگ کرد. در مسئولیت بهش سخت بگیر. بابد با پدرش خیلی وقت بگذرونه. پسرو پدر بزرگ نکنه بچه پسر مشکل دار میشه. دارم بهت هشدار میدم. بذار سختی بکشه. لوس با آمده. تابستون بذارش سرکار. اینا نشونه صعفه. البته بدنش صعیفه. ورزش بفرس حتما. اصلا قطع نکن. به داد بچه ات برس. کاش من برمیگشتم عقب 8 سالگی پسرم تا درستش میکردم. بهش اصلا تنقلات سوپری نده. خوراکیهای طبیعی تازه سالم خام بده. 4 مغز بده.