2777
2789

سر یه نفر دیگه که بی تقصیره داد بزنن و با لحن بد صحبت کنن و تحقیر کنن 

کاش ای کاش یک بار بی احترامی کرده بودم در همه حال عزت و احترام برای همه گذاشتم اما امروز خرد شدم اینقدر اون لحظه که سرم داد کشیدن جلو بقیه خجالت کشیدم اینقدر به قولی کم‌آوردم خیلی دلم شکسته خواب نمیرم از ناراحتی  شکایتش به خدا کردم و نفرین نکردم ولی از خدا خواستم بهم کمک کنه

من مهربان ندارم ...............

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش تمرین کنی مظلوم نباشی 

ناحق گفتن و داد زدن از خودت و کودک درونت و شخصیتت دفاع کنی 

اشکال نداره‌

بگذار به حساب شعور نداشتن طرف .دنیا پر از آدم بیشعور و بی ملاحظه هست 

ولی درس بگیر و تمرین کن

چرا هیچی  نگفتی؟؟

نمیدونم چرا 

اصلا شوکه شدم جواب اینهمه بفرما و ادب و احترام من این نیست اون لحظه سرم داد زدن داشتم فکر میکردم کجا اشتباه کردم بس که اعتماد به نفسم پایینه 

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  
فاقد ادب و شعور ... برخورد داشتم وقتی تربیت یادشون ندادن و احترام اینجورین 

کاش منم مثل همونا بودم بخدا که موفق ترن و تا به الان به همه جا رسیدن با این اخلاقاشون 

اگ هرجا حرمت شکنی شد جا سکوت حرف بزنید و حضورتونو کمرنگ کنید

دیگ این خطا. رخ نمیدع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نمیدونم چرا  اصلا شوکه شدم جواب اینهمه بفرما و ادب و احترام من این نیست اون لحظه سرم داد زدن د ...

برای منم اتفاق افتاده 

خیلی محبت و از خود گذشتگی نشون دادم اما آخرش چنان بد رفتار کردن که بعد از ۱۰ ساله یادم نرفته

این طور افراد ذاتشون بده .تو ذاتت پاکه نمیتونی مثل اونا باشی 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

کاش منم مثل همونا بودم بخدا که موفق ترن و تا به الان به همه جا رسیدن با این اخلاقاشون 

اینجور آدما شاید به ظاهر موفق باشن ولی نیستن ...دیدم !البته موفق از دید آدما فرق داره ،من نمیدونم از دید شما موفقیت یعنی چی ولی همینکه رفتارت جوری باشه که دیگران بخوان مجبور ی و با ترس کارتو بکنن پشیزی ارزش نداره ...مهم اینه آدم از خودش خوبی به جا بذاره ...

کاش تمرین کنی مظلوم نباشی  ناحق گفتن و داد زدن از خودت و کودک درونت و شخصیتت دفاع کنی  ...

کاش اون لحظه که این اتفاق افتاد خیلی دلم شکست خیلی ولی نخواستم تو جمع گریه کنم  دم غروب بود خدا رو قسمش دادم به خاطر بچه هام این رفتار غلط و ازمن بگیره و بهم عزت نفس بده 

کاش اون لحظه که این اتفاق افتاد خیلی دلم شکست خیلی ولی نخواستم تو جمع گریه کنم  دم غروب بود خدا ...

آفرین

بهترین تصمیم 

ولش کن دیگه 

همه که آدم حسابی نیستن 

این رو از ضعف خودت ندون 

اگر اشتباهی کردی بپذیر و حتی بزرگوارانه عذرخواهی کن و البته تذکر بده که دیگه داد و فریاد نکنه 

و البته ظرفیت روحی و روانی و شخصیتی طرف مقابل رو هم در نظر بگیر 

بعضی ها بی منظور عصبی هستن

اگ هرجا حرمت شکنی شد جا سکوت حرف بزنید و حضورتونو کمرنگ کنید دیگ این خطا. رخ نمیدع

با این حرف حضور کم‌رنگ خیلی موافقم برای اینکه دل بزرگ ترها نشکنه و بزرگ ترهامون که سنی هم ازشون گذشته ذره ای احساس ناراحتی نکنن  همه جا بودم و همه جا بار همه رو به دوش کشیدم ولی هیچ جا جواب زحمتمو که نگرفتم هیچ برعکس کوبونده هم شدم  

با این حرف حضور کم‌رنگ خیلی موافقم برای اینکه دل بزرگ ترها نشکنه و بزرگ ترهامون که سنی هم ازشون گذشت ...

کاش کمی هم اونا بزرگی میکردن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh