بچه ها تو رو خدا اگ میتونینن پیج اینستا منو فالو کنین
پیج لباس تازه پیج زدم حمایتم کنین🥺🥺🥺
arzan.sara_moda@
بچه ها مغازمون تهران هستش و فروش حضوری هم داریم
خدا یا امیدم فقط به تو هست کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم
الان نی نی یار شب میاد بهت تذکر میده ولی من قبلش اینو بگم که دوستان لطفا الکی گزارش نزنید که نی نی یار تذکر بده .نی نی یار ۵ خودشون گفتن اگه کسب و کاری تو اینستا داشته باشید هیچ اشکالی نداره تبلیغ کنید
الان نی نی یار شب میاد بهت تذکر میده ولی من قبلش اینو بگم که دوستان لطفا الکی گزارش نزنید که نی نی ی ...
به خدا من نمیدونستم🥺🥺🥺
فقط میخوام یکمی پیج کاریم دیده بشه
خدا یا امیدم فقط به تو هست کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگم دیگه .اشکالی نداره ولی یه عده الکی گزارش میزنن
خیلی ممنون عزیزم😍😘😘😘
خواهش می کنم گلم 😘❤️ تاپیک آخرم رو ببین یه موقع کسی جواب داد برای شما هم مفیده
چشم عزیزم😘