2777
2789

نمیدونم من زیاد روش حساس شدم یا واقعا اینطوره چنروز پیش رفتیم خونه مامانم با داداشمو زنش رفتیم بیرون حس میکردم شوهرم زیر چشمی از تو آینه ماشین یکیدوبار نگاش کرد خونه مامانمم همینطور الانم که اومدیم خونمون یکی دوبار هی از اون حرف زده غیر مستقیم بعدم اینو بگم زنداداشم به رابطه منو شوهرم خیلی حسادت میکنه اینو مامانمم میگه بعد اینو واسه شوهرم همیشه که میگفتم که اون به من حسودی میکنه با من تو رقابت انگار هم چشمه بعد شوهرم میگف خداروشکر که زنم کم نمیاره از بقیه ولی اینسری گفتم اون میخاد از لج من تو عروسیم لباس سفید بپوشه شوهرم گف تو چیکار داری که میخاد چی بپوشه درسته عروسی تویه ولی اونم حق داره سفید دوس داره بپوشهبعد الانم خالم از چشام تعریف کرد زنداداشم داشت خفه میشد بعد به شوهرم گفتم خیلی عادی رفتار کرد اینم بگم خیلییییی خوشگله اینو همه میگن واسه همین یکم اعتماد به نفسم اومده پایین چیکار  کنم  خیلی حرص میخورم وقتی اون هس 

عوارض نی نی سایت و فیلما جم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میگن تو سن کم ازدواج نکنید به روایت تاپیک 🚶‍♀️

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

راست میگه دیگ رنگ لباس مهمونا چه ربطی به شوهرت داره میری میگی   بیشتر این رفتارات شوهرتو حساس میکنه فقط

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا