2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا برای خودت شر درست نکن ....همچین به رفتار خودت بستگی داره کم محلش کن آنقدر بهش رو نده که به خ ...

بخدا با این مرتیکه عوضی سرسنگینم 

اصن دارم دیونه میشم

احساس میکنم این قضیه داره رو رابطم با نامزدم تاثیر میذاره

باهاش خیلی سنگین باش 

بنظرم اگر با پدرت راحت هستی بهش بگو 

من اگر چنین چیز هایی برام پیش بیاد به بابام میگم 

یه بار هم به کارفرما گاو داشتم یه روز که اومده بود چرت وپرت میگفت 

همون موقع جلو خودش زنگ زدم به بابام و باهاش حرف زدم و گفتم که کی میای دنبالم واینا کارم تمام شده امروز قرار بود، بریم فلان جا 

بعد که بابام هم اومد ماشاالله بابام هم خیلی ابهت داره 

تازه اون کارفرما گاو هم همسن پدرم بود 

ولی خب بابام رو که دید حساب کار دستش اومد که خودش رو جمع کن 

بعدا یه جا بهتر برای کار پیدا کردم وقتی رفتم دیگه از اون جا ،یه بار اتفاقی چند نفر ار بچه های جای قبلی که کار میکردم رو دیدم داشتند میگفتند که این چقدر آدم نکبت و بی خودی هست، 

منتها من همون اول گارد گرفتم طرف خودش رو جمع کرد 

بچه ها متاسفانه گارد خودشون رو بسته نگه نداشته بودند اون نکبت هم روز به روز پرو تر شده بود، 

کلا آدم مریضی بود، 

باهاش خیلی سنگین باش  بنظرم اگر با پدرت راحت هستی بهش بگو  من اگر چنین چیز هایی برام پیش ...

ب بابام‌ بگم ممکنه شر ب پا شه

فکرامو کردم و تصمیم گرفتم دیگه نرم سرکار

بنظرم اینجوری بهتره

ب بابام‌ بگم ممکنه شر ب پا شه فکرامو کردم و تصمیم گرفتم دیگه نرم سرکار بنظرم اینجوری بهتره

آره اینجوری بهتره 

انشالله یه جای بهتر کار پیدا میکنی 

وقتی آدم قراره بره سرکاری که هر روز قراره جنگ اعصاب داشته باشی و استرس بگیری همون بهتر که نری 

من دو جا که رفتم برای کار چند تا آدم بی خود اون جا بودند 

برای همین دیگه اونجا ها نرفتم 

ولی خدا رو شکر بعدش موقعیت های بهتر و با آدم های بهتر برام جور شد