2777
2789
عنوان

به نظرتون این آدم چ مرگشه؟+عکس

500 بازدید | 37 پست

کارفرمام بنظرم مشکوکه

از حرفاش پیاماش

ولی در کنار رفتارای مشکوکش مدام میگه تو مثه دخترمی ٫ مثه خواهرمی

خانومشم خیلی دوست داره انقدر ک تمام اموالشو ب اسم خانومش کرده و مدام میگه ک خانومش و بچه هاش کسی رو جز اون ندارن

ولی ازون طرف پیامای الکی میده

مدام از خونه و ویلاش فیلم میفرسته

کارت عابرشو‌‌ میده بهم و میگه هرچی لازم دارم بخرم

یا اگه ی روز نرم سرکار از میز و صندلیم عکس میگیره و برام میفرسته و میگه ک  جات خالیه

امروزم ب بهونه اینکه تولد دعوتم مرخصی گرفتم و‌نرفتم حالا ببینین چی پیام داده 

البته بعدش پیامشو پاک کرده  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خوب

از حرفات مشخصه که این آدم ذاتش بیماره، بهش رو نده و تا میتونی باهاش فاصله‌تو رعایت کن و یه جوری باهاش رفتار کن که اصلا جرات نکنه طرفت بیاد چه برسه به زنگ و پیام

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚
امضام لطفا 

برات ده تا فرستادم عزیزم.دو خط اولت دقیقا خواسته منه میشه ب همین نیت برامنم صلوات بفرستی؟🥺

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡