2777
2789

من نرفتم ولی خیلی دوست دارم برم به خصوص امسال شنیدم خیلی شلوغ شده همه جور آدم هم دیدم که رفتن 

خوشحال میشم تجربه تونو از پیاده روی اربعین بشنوم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما سال 98 رفتیم با پسزم اون موقع 4 سالش بود. سفر خیلی خوبی بود. ولس ما دو هفته مونده به اربعین رفتیم. اول رفتیم کربلا دو شب موندیم. بعدم سامرا و کاظمین و نجف. بعدم پیاده روی 3 روز تو راه بودیم وقتی رسیدیم کربلا دیگه نموندیم شلوغ شده بود. اومدیم مرز و برگشتیم. از مرز مهران رفتیم. از اینحا تا مرز هم با ماشین خودمون رفتیم

دوستان گل نی نی سایتی من به دعاهای شما خیلی اعتقاد دارم. برای ارامش همیشگی زندگیم و خونه دار شدنم یه صلوات میفرستید.. 

من چندبار رفتم.... واقعا کربلا با پیاده روی اربعین رو ترجیح میدم به همینجوری با کاروان در روزهای دیگه سال کربلا رفتن

اگر زن، چرا در مورد دخترا افغانستان سکوت کردید/ اگر زندگی، چرا دستور کشتار و تخریب و آتش سوزی می دهید/ و اگر آزادی، چرا به مخالفان حمله می کنید............ این توییت داریوش ارجمند رو خیلی دوست داشتم👍🌹
من منظورم حال و هوای پیاده روی  بود. کسی تجربه نکرده؟  امسال چند نفرو دیوم با بچه رفتن؟&n ...

عالیه... ما امسال بچه کوچیک داشتیم بخاطر گرما نرفتیم. ولی حال خوبی داره

دوستان گل نی نی سایتی من به دعاهای شما خیلی اعتقاد دارم. برای ارامش همیشگی زندگیم و خونه دار شدنم یه صلوات میفرستید.. 
من منظورم حال و هوای پیاده روی  بود. کسی تجربه نکرده؟  امسال چند نفرو دیوم با بچه رفتن؟&n ...

یه اتحاد قلبی بین همه مردم هست اصلا فرق نمیکنه کیه کجاییه زشته زیباست سفید سیاست... فصای همدلی و کمک...امنیت...من ایناشو خیلی دوست دارم

اگر زن، چرا در مورد دخترا افغانستان سکوت کردید/ اگر زندگی، چرا دستور کشتار و تخریب و آتش سوزی می دهید/ و اگر آزادی، چرا به مخالفان حمله می کنید............ این توییت داریوش ارجمند رو خیلی دوست داشتم👍🌹
خوش به حالتون با بچه سخت نبود؟ 

عالیه 

یه سفر بسیار متفاوت 

حتی بحث مذهبی و عرفانیش نادیده بگیری 

هزاران ادم هرکسی راه و روش و شیوه ای داره 

اما مسلما با بچه سخته من امسال رفتم بدون بچه و شوهر ۴سال پیش هم با شوهرم بدون بچه 

من خودم میشناسم بچه ببرم سختمه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خوش به حالتون با بچه سخت نبود؟ 

نه خدا رو شکر... کالسکه بردیم. بعدشم خب بنظرم برا بچه ها هم جذابه... پسر من که خیلی اذیت نکرد. 

عزیزم ما سال 98 رفتیم با پسزم اون موقع 4 سالش بود. سفر خیلی خوبی بود. ولس ما دو هفته مونده به اربعین ...

افرین بهترین کارو کردید. ما هم نه نجف نه کربلا نمی مونیم. والا عراقیا همینجوری برای میزبانی سنگ تموم میذارن. واقعا بعصیا چندین روز میمونن کربلا یا نجف از اسکان و عذای مخصوص زوار استفاده میکنن. درکشون نمیکنم...کار درستی نیست

یعنی چی با هوا پیما رفتین انقدر زود برگشتین؟ 

ما تا مرز۱۲۰ کیلومتر فاصله داریم

۵صبح از مرز رد شدیم فرداش ساعت۳ بعد ظهر خونه بودیم

اربعین خیلی شلوغه مخصوصا امسال

به نظرم جایز نیس زیاد بمونی تو این ازدحام

ما سر جمع۱/۵ساعتم تو حرم نجف وکربلا نبودیم همش تو راه بودیم

با لباس تنمون بدون کوله پشتی سبک رفتیم واومدیم