2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید تجربه هاتونو از پیاده روی اربعین بگین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2730 بازدید | 54 پست
عراقیها چه جوری هستن واقعا انقدر که میگن مهمون نوازن؟ 

عراقی ها به زایر امام حسین خیلی احترام میزارن 

اما گاهی نخاله هم دارن که با ایرانی ها زیاد جور نیستن 

من خودم بیشتر دوست دارم تو موکب های بین راه بخوابم تا برم توی خونه هاشون و صد البته انقدر ایرانی ها موکب زدن که میریم تو موکب های ایرانی اکثرا 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

یکی از دوستان من امسال رفته از لحاظ اعتقادی هم خیلی ضعیفه واقعا برام عجیب بود که چطور امام حسین اونو مجذوب خودش کرده 

گفتم مگه این سفر چی داره که همه شیفته اش میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عراقیها چه جوری هستن واقعا انقدر که میگن مهمون نوازن؟ 

خیلی گرم... جنوبیای خودمون چطورین؟؟خوب و گرم و مهربون... عراقیا چندبرابر اونا گرم و مهمان نوازن...و یه چیزی که تازه فهمیدم چقدر زائر امام حسین براشون محترم...

مثلا یه بار یه خانم عراقی پسر بچه اش داشت بازیگوشی میکرد یهو خورد به کوله من... مامانش دستشو گرفت یه چیزی بهش گفت که یعنی این زائر امام حسین....

یا چندین مورد دیگه خیلی برام عجیب بود

اگر زن، چرا در مورد دخترا افغانستان سکوت کردید/ اگر زندگی، چرا دستور کشتار و تخریب و آتش سوزی می دهید/ و اگر آزادی، چرا به مخالفان حمله می کنید............ این توییت داریوش ارجمند رو خیلی دوست داشتم👍🌹
ما تا مرز۱۲۰ کیلومتر فاصله داریم ۵صبح از مرز رد شدیم فرداش ساعت۳ بعد ظهر خونه بودیم اربعین خیلی شل ...

اره موافقم تو حرم ها که نباید زیاد موند ولی پس شما مسیر پیاده روی رو هم نرفتید درسته؟

اگر زن، چرا در مورد دخترا افغانستان سکوت کردید/ اگر زندگی، چرا دستور کشتار و تخریب و آتش سوزی می دهید/ و اگر آزادی، چرا به مخالفان حمله می کنید............ این توییت داریوش ارجمند رو خیلی دوست داشتم👍🌹
اره موافقم تو حرم ها که نباید زیاد موند ولی پس شما مسیر پیاده روی رو هم نرفتید درسته؟

نه من اولین بار بود مشرف شدم

چون به کوچولوهام قول دادم زود برگردم

انشالله سال آینده توفیق پیاده روی داشته باشم

ولی واقعا کار بعضی زائرا خیلی زشته میرن چندین روز اتراق میکنن مهمون میشن من خودم جای اونا باشم مطمئ ...

من شنیدم عراقیها یه سال پول جمع میکنن که اربعین خرج زائر امام حسین کنن و با اصرار اونا رو میبرن خونه شون خب ایرانیها هم از خداشونه برن یه استراحتی حمامی چیزی

ببین در مورد پذیرایی فقط بهت بگم از سر وضع خیلیاشون مشخصه این غذایی که دارن به اندازه چندهزار پرس به زوار میدن، خودشون شاید سالی یکی دوبارم وعده غذاییشون این نباشه

عجیب سخاوتمند هستن واسه امام حسین و زایراش

نرفتم تا حالا 😔

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

وقتی زائری از غذاشون یا استراحتگاه نپسنده خیلی ناراحت میشن واسه همین واقعا تلاش میکنن چیزی ارائه بدن که زایرای ایرانی که بعصیاشون یکم ادا و اصولهایی دارن هم بپسندن...

از سرویسها و استراحتگاهشون بگیر تا شیوه پذیرایی و نوع غذاهاشون... یعنی هر انعطافی حاصرن داشته باشن تا زایر امام حسین راضی باشه

ببین در مورد پذیرایی فقط بهت بگم از سر وضع خیلیاشون مشخصه این غذایی که دارن به اندازه چندهزار پرس به ...

خوش به سعادتشون پس چرا بعضی ها انقدر نمک نشناسن یکی از همکارهای شوهرم به شوهرم گفته بود از ایران همه چی میبرن اونجا بعدم میزارن اونجا برای عراقیها بمونه؟ آدم چه چیزا که نمیشنوه

من پریشب برگشتم

از مهمان نوازی عراقی ها هر چی بگم کم گفتم بینظیرن بینظیرررر

پنج بار تا حالا مشرف شدم امسال خیییلی شلوغ بود و گرما یکم اذیتمون کرد 

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند