2777
2789
خداروشکر عزیزم ،نخواستم جسارت کنم راستشو بخوای نزدیکانم گرفته بودن وراضی نبودن از رو تجربه ی اطرافیا ...

عزیزم منم جسارت نکردم اگ ناراحت شدی ببخشید ولی تحت تاثیرشون قرار نگیر من خودم استفاده میکنم و راضی ام و به همه پیشنهاد میدم چون دوست دارم اونام حس منو تجربه کنن🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه اصلا حس نکردم تاپیک تبلیغاتی هست 🙄

خب چرا مستقیم تبلیغ نمی‌کنید َ؟ البته شاید این روش هوشمندانه تره 🤷‍♀️

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
عزیزم منم جسارت نکردم اگ ناراحت شدی ببخشید ولی تحت تاثیرشون قرار نگیر من خودم استفاده میکنم و راضی ا ...

نه خواهش میکنم،سلیقه ها متفاوته عزیزم شاید باپوست اونا سازگارنبوده منم خودم استفاده نکردم ناراحت نشدم خانمی😘😘😘

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج
تاپیک تبلیغاته چند تا اکانت اینجا یک نفر نباشه صلوات

و حتی اونایی که میگن خوب نیست هم تو تیم تبلغ نباشن صلوات 😉

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
🤣🤣🤣🤣🤣خدایی من توهیچ تیمی نیستم 

😬😬😬

برگ آلوئه ورا ژله اش رو بمال به پوستت ، روزی ۸ لیوان آب بخور ( آب ۴ درجه باشه ) ، سعی کن برنجو کته درست کنی ، برنجو که آبکش کردی [ بی نمک باشه ها ]  ( آبشو دور نریز نگه دار بزن به صورتت ۲۰ دقیقه بعد با آب ولرم بشور ، تخم مرغ کم نخور ( برنج و تخم مرغ ویتامین B1 دارن واسه پوست خوبه ) روغن شتر مرغ و کدو حلوایی عالین ، روغن زیتون هم بخور هم بمال به پوستت بدون بوشو ، خواب کافی ، عرق کاسنی ( به جز دوران پریودی ) هر روز نصف استکان و عرق شاهتره ۲ قاشق غذاخوری بخور ، گلاب یک قاشق غذاخوری  بمان به صورتت