خداروشکر عزیزم ،نخواستم جسارت کنم راستشو بخوای نزدیکانم گرفته بودن وراضی نبودن از رو تجربه ی اطرافیا ...
عزیزم منم جسارت نکردم اگ ناراحت شدی ببخشید ولی تحت تاثیرشون قرار نگیر من خودم استفاده میکنم و راضی ام و به همه پیشنهاد میدم چون دوست دارم اونام حس منو تجربه کنن🤗
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برگ آلوئه ورا ژله اش رو بمال به پوستت ، روزی ۸ لیوان آب بخور ( آب ۴ درجه باشه ) ، سعی کن برنجو کته درست کنی ، برنجو که آبکش کردی [ بی نمک باشه ها ] ( آبشو دور نریز نگه دار بزن به صورتت ۲۰ دقیقه بعد با آب ولرم بشور ، تخم مرغ کم نخور ( برنج و تخم مرغ ویتامین B1 دارن واسه پوست خوبه ) روغن شتر مرغ و کدو حلوایی عالین ، روغن زیتون هم بخور هم بمال به پوستت بدون بوشو ، خواب کافی ، عرق کاسنی ( به جز دوران پریودی ) هر روز نصف استکان و عرق شاهتره ۲ قاشق غذاخوری بخور ، گلاب یک قاشق غذاخوری بمان به صورتت