2777
2789
عنوان

بیان خاطره دارمم

142 بازدید | 6 پست

داشتم با بچه 4 ساله های فامیل بازی میکردم هی تامی تامی اسکل بود من یه بار یامدی گودا سای  بعد اونا که نمیفهمیدن گفتن یا عاموی پدرسگ  بعد ماماناشون گفتن کی یادتون داده همه یکصدا الیناااااا

شما چی دارین؟

.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا من نفهمم یا تو یه جور نوشتی که کسی نفهمه😐😂

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

سلام میشه لطفاً از تاپیک شما از لاغری چی میدونید من بازدید کنید و از اطلاعاتتون بگید و از اطلاعات دوستان بهره ببرید.🌷🌷💜💜

با تشکر و عرض پوزش از استارتر عزیز بابت پست بی ربط با موضوعشون 🙏🏻🙏🏻💜❤💞❣️

مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام            موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد