2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا همچین چیزی نشنیدم! ولی ضد التهاب‌های غیر استروئیدی مثل بروفن، ژلوفن... اصلا استفاده نکن، بعدها فاتحه معدتو میخونه

اگه دردات خیلی شدید میشه، حتما یه ویزیت دکتر برو، خدایی نکرده آندومتریوز نباشه

اع چ جالب باعث کاهش درد میشه ؟؟؟ روش مصرف خاصی داره ؟؟؟

آره برا من که جواب میده من درد هام خیلی زیاده جوری که از جام تکون نمیخورم  دیگه ۱۵ هزارتومن تخمه هربار میخرم تموم میکنم روزی که درد دارم قبلا چایی رازیانه و اون آتو آشغالو می دادن منم حالم بهم میخورد یا نمیتونستم بخورم الان با تخمه حله روش مصرفی خاصی نداره فقط بگیر بخور روزی که درد داری همین 

آره برا من که جواب میده من درد هام خیلی زیاده جوری که از جام تکون نمیخورم  دیگه ۱۵ هزارتومن تخم ...

چه جالب 

ممنون کاربر جون ❤

امتحان میکنم حتما 

خدا هزاران بار خیرت بده

یه دختر جیگولوی مهربون که عاشق حیوانات و طبیعت و یوگا و کتابه. با من بنفش باشین💜. خدای مهربونم بابت همه نعمتات شکر😍🙏

ممنونم اسی جان که این تاپیکو زدی 

منم از درد زیاد مجبورم استامینوفن و نوافن بخورم

نه کیست دارم نه چیزی 

ولی دردام وحشتناکه

یه دختر جیگولوی مهربون که عاشق حیوانات و طبیعت و یوگا و کتابه. با من بنفش باشین💜. خدای مهربونم بابت همه نعمتات شکر😍🙏