2777
2789

فردا خانواده شوهرم مهمون ما هستن

ازم پرسید چی بخرم بهش گفتم

مرغ گفتم داریم جا هم نداریم‌بدم میاد مونده بشه 

اگههههه خواستی بخری یه دونه بخر 

الان رفته میگه تو صفم چنتا خریدم‌

دارم میترکم از عصبانیت 

تازه بهش میگم مگه نگفتم‌نگیر جا نداریم

میگه من الان خسته تو صف واستادم غر نزن 

دلم نمبخاد اومد دعوا راه بندازم ولی با این حجم از عصبانیت دوس دارم تیکه تیکه ش کنم‌

چیکار کنم فروکش کنه

اومد چی بگم بهش 

بزار همیشه دستش به پر بره توی خرید 

اخه زیاد میخره میگه گرون میشه 

خب بشه !

مگه میخاد چقدر بشه 

همه میمونه بوگند میگیره اصلا خوشمزه نمیشه

هر جا میرم مهمونی همه میبینم مرغ تازه میزارن خوش طعم میشه 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا از این چیزا تا این حد عصبانی میشین؟؟

خب بذاره بیاره، تشکر هم باید کنی ازش، در غیر این صورت دیگه دستش نمیره خرید کنه، یا با اوقات تلخیه

چرا سر این چیزای کوچیک زندگی رو واسه خودتون و همسرتون زهر میکنین واقعا؟؟ ارزششو داره؟؟؟ نه والا

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

پز زیر پوستی داری میری ؟؟؟

والا شما هر روز میرید خرید ؟؟؟

مثلا میخوایی قرمه سبزی درست کنی صب بیدار میشی میری دنبال گوشت فقط فقط (یک کیلو میخری ) بعد میری سبزی قرمه میخری بعد میری نیم کیلو لوبیا میخری ؟؟؟

ک مثلا موندهه نباشه ؟؟؟

پس برای چی خیچال فریزه خریدی ؟؟؟؟

مخت قاطی دارهه خواهر اگه راست میگی 

بی محلی از همه چی بهتره وقتی ی چیزی هست مرض داره ادم حتما بره بخره وقتی اورد بگو من گفتم جا ندارم ...

بهش گفتم من هزارتا کار دارم 

واقعا وقت ندارم الان مرغ بشورم دسته بندی کنم

چقدر درک ندارن

گفت خودم میشورم 😑

پز زیر پوستی داری میری ؟؟؟ والا شما هر روز میرید خرید ؟؟؟ مثلا میخوایی قرمه سبزی درست کنی صب بیدار ...

پز چی ؟

مرغ از تره بار صف وامیستیم میگیرسم

اخه مرغ بدبو میشه 

نمیدونم شایدم من بلد نیستم‌بو زخمش رو بگیرم 

هر جا میریم مهمونی مرغ تازه میزارن‌

خوش طعمه 

واقعا از این چیزا تا این حد عصبانی میشین؟؟ خب بذاره بیاره، تشکر هم باید کنی ازش، در غیر این صو ...

اخه هزارتا کارم مونده 

الان بابد واستم مرغ بشورم بسته بندی کنم😕 

نمیدونم چمه 

کارام میمونه حالم بد میشه استرس میگیرم‌