2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید با حرف زدن و راه حل دادن یکم مشکلمون درست بشه .آخه از صبح تا شب سرم گوشیه بدون اینکه دنبال چیزی خاصی باشم.

حوصله غذا ندارم

حس اینکه اینهمه درس بخون آخرش هیچی نشدم همش و همش دیوانم کرده 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...
گلمممممم تو باید دور و برت را پر کنی از ادمهای خوب و مثبت   پراز شور و نشاط  نه اینکه یک ...

بخدا آدم خوب نیومده سراغم 

دیگه اصلا ترسم میگیره نزدیکه کسی بشم تا قلبمو بشکنه

شاید با حرف زدن و راه حل دادن یکم مشکلمون درست بشه .آخه از صبح تا شب سرم گوشیه بدون اینکه دنبال چیزی ...

منم کارم شده صبها از خواب پاشم تو گوشی باشم حتی صبحانه هم نمی‌خورم 

خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙
منم کارم شده صبها از خواب پاشم تو گوشی باشم حتی صبحانه هم نمی‌خورم 

شده آرزوی مرگ کنم حتی چند روز پیش میخواستم برم قبر بخرمتا این اندازه روحم بهم ریخته

این گوشی بلای جونه بخدا باید راحت شیم از  دستش

شاید با حرف زدن و راه حل دادن یکم مشکلمون درست بشه .آخه از صبح تا شب سرم گوشیه بدون اینکه دنبال چیزی ...

منم عین تو . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

شده آرزوی مرگ کنم حتی چند روز پیش میخواستم برم قبر بخرمتا این اندازه روحم بهم ریخته این گوشی بلای ج ...

من گوشی نباشه می میرم .

کجا برم ؟ چی کار کنم ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

گلممممم علم ودانش چرا بد باشه مگه میشه علم و دانش به دردت نخوره 

مگه میشه دانستن علم کامپیوتر به دردت نخوره 

مگه میشه سواد خواندن و نوشتن به دردت نخوره 

شما تو یک جمع نشستی دونفر تحلیل اجتماعی می کنند ایا نصحیت و گفتگوهای نفر بی سواد ولو درست هم باشه روت اثر می ذاره یا اونی که تحصیل کرده هست 

بر برادر خودت دختر دارای تحصیل را انتخاب می کنی یا کسی که بی حال و نا امید و تحصیلات کمی داره 

گلمممممم تو باید دور و برت را پر کنی از ادمهای خوب و مثبت   پراز شور و نشاط  نه اینکه یک ...

متاسفانه وجود ندارن این ادما . خانواده خودم منفی رو رد کردن کلا .

خانواده شوهرمم فقط استرس و ناله نفرین و سخن چینی به بقیه.

کی رو جمع کنم درو و برم‌؟ 

شده آرزوی مرگ کنم حتی چند روز پیش میخواستم برم قبر بخرمتا این اندازه روحم بهم ریخته این گوشی بلای ج ...

خدا نکنه من نمیتونم برم پیش روانشناس خیلی گرونه هرچند فایده ای هم برام نداره مشکلم بیشتر بیرونی هست تا درونی 

خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙
من گوشی نباشه می میرم . کجا برم ؟ چی کار کنم ؟ 

تمام وقتم اینستا کوفتیه 

انگار این دنیامون شده

نباشه به خودمون بیایم ک تو واقعیت بمونیم 

و حداقل یکاری واس عمرمون کنیم الکی میره

حرفه ای و دنبال کنیم