منم بایداز این ماه دخترمو بذارم مهد دختر منم ۹ ماهشه ولی خیلی نگرانم اخه دختر من سر غذا خوردن خیلی اذیت میکنه و من میترسم بهش خوب رسیدگی نکنن ،پرستار هپ خودم راضی نشدم بیارم تو خونه
منم بایداز این ماه دخترمو بذارم مهد دختر منم ۹ ماهشه ولی خیلی نگرانم اخه دختر من سر غذا خوردن خیلی ا ...
دختر من ۱۱ ماهشه اصلا غذا نمیخوره.فقط میوه میخوره تازه اونم آبشو تو دهنش میگیره تفالشو میریزه.بخدا دیگه دیوونه شدم از دستش هیییییییچی نمیخوره جز شیرم
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر من ۱۱ ماهشه اصلا غذا نمیخوره.فقط میوه میخوره تازه اونم آبشو تو دهنش میگیره تفالشو میریزه.بخدا د ...
حالا خوبه برا شما شیر خودته اونو میخوره حداقل دختر من شیرخشکیه و متاسفانه تازگیا شیرشم نمیخوره اصلا این یه هفته رو حالم خرابه شایدم رفت مهد و خوب زود براش نمیدونمولی خیلی استرس دارم
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها