2777
2789
عنوان

بابام قربونی نمیخره

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 64 پست
وای اره خرید یه گوسفند لاعر مردنی🤣نمیخرزد و پولو پس نمیداد برمیگشتم کربلا برای ادامه زندگی خسته‌ام ...

باور کن نصف پوله رو زده به جیب🤣🤣🤣مامان من خیلی بلاست الکی میگه اینو برات خریدم هدیه تولدت بعد نگاه میکنم میبینم از خونشون برداشته یا پشتش نوشته هدیه از طرف فلانی🤣🤣🤣هدیه ینفردیگرو میده من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیارتشون قبول باشه منم با پدرو مادرم چند سال پیش رفتم با اینکه بار اولم بود قربونی نگرفتن  ال ...

ممنون عزیزم  میدونی الان یادم اومد بابام بزنر خریده خیلی زیادن میگم اونا رو بفروش بخریم قبول نمیکنه بعد بگین پول نداره

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
باور کن نصف پوله رو زده به جیب🤣🤣🤣مامان من خیلی بلاست الکی میگه اینو برات خریدم هدیه تولدت بعد نگا ...

بعد همونو نشون بابام میده خداتومن ازش پول میگیره که میخوام برای دخترم هدیه تولد بخرم🤣🤣🤣

خب بابات هم نداره حتما 

برنز داره نمیفروشه الان یادم افتاد

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
والا پدر گرامی بنده از زمانی که ارزونی بود نداشت کلا خوب شد پدر بزرگم این خونه رو بهشون داده و گرنه ...

عجب ادمی هستی خودت داری میبینی و میگی نداره 

بعدم کی ارزونی بوده هربار که نرخ چیزا نسبت ب قبل میره بالا میگم قبلیا ارزون تر بود ولی در واقع اون جنس ارزونم زمان خودش گرون بوده 

عجب ادمی هستی خودت داری میبینی و میگی نداره  بعدم کی ارزونی بوده هربار که نرخ چیزا نسبت ب قبل ...

الان تو خونه اپن رو پر کرده از برنز میگم بفروش نمیفروشه 

برنز دیگه اونم گرونه هر وقت بفخروشی به پولشه مث طلا

وای اره خرید یه گوسفند لاعر مردنی🤣نمیخرزد و پولو پس نمیداد برمیگشتم کربلا برای ادامه زندگی خسته‌ام ...

مامانبزرگم اینکاره بود قشنگ😂الهی قربونش برم دلم براش تنگ شده فوت کرده ولی قشنگ خوراکش بودا

برنز دیگه اونم گرونه هر وقت بفخروشی به پولشه مث طلا

عزیزم به کسانی که می خوان برن کربلا  سه تاپنج میلیون وام میدن وبعدازیارانه کم می کنن

https://www.mojnews.com/بخش-اقتصادی-4/448394-آغاز-ثبت-نام-وام-تا-میلیونی-اربعین-چه-کسانی-می-توانند-وام-اربعین-را-دریافت-کنند

عزیزم به کسانی که می خوان برن کربلا  سه تاپنج میلیون وام میدن وبعدازیارانه کم می کنن https:// ...

اخه میگن برا کسایی که سر پرست هستن میدن