2777
2789
عنوان

برم روان پزشکی؟

663 بازدید | 25 پست

دیگه خستم از وضعم

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

مشکلتون چیع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز بعد پیاده روی در حال استراحت بودم که یکدفعه از جام پریدم و سمت راه پله رفتم تپش قلب اریتمی ریزش قلب حالت تهوع جنگ انداختن معده داشتم و پشت کتف ام یه حسی میومد میپیچید کل بدنم رفتم دراز کشیدم چندین کوبش پشت هم قلبم زد طوری که انگار کسی از درون با مشت کوبید  باز پریدم انگار نفسم قطع شد و عین توپ وسط سینم نفسم میفتاد پایین بعدش فقط جیغ میزدم و دوس داشتم یچیزی رو ب دستم فشار بدم پتو یا هرچی زنگ زدم ۱۱۵ و بیمارستان بهم نصف دیلژپان با سرم زد فردا دوباره همون حالت زنگ زدم ۱۱۵ تا الان که دوماه گذشته بیش از ده بار اورژانس رفتم وقتایی که خونمم گیجم منگم احساس بغض گرفتگی گلو دارم دوس دارم خمیازه بکشم نفسم باز بشه و ریزش قلب رو هم دایم دارم اکو و صدتا نوار قلب گرفتن ازم دو روزم به هولتر وصل بودم دکتر قلب ارجاعم داد روان پزشک بهم سرترالین ۲۵ صدم الانزاپین یه چهارم پنج الپرازولام ۲۵ صدم داد یک ماهه میخورم بهتر نشدم

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
با تشکر از توضیحات کامل و جامع شما

نوشتم

مشکلتون چیع

نوشتم

یه روز بعد پیاده روی در حال استراحت بودم که یکدفعه از جام پریدم و سمت راه پله رفتم تپش قلب اریتمی ری ...

اصلا نگفتن مشکلت چیع؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

روانپزشک پنج دقیقه شرح حال میگیرن و قرص میده برو اول روانشناس روان‌درمانی روانپزشکارم باور نکن بنظرم ...

نمیتونم از تخت درام چجوری برم 

زندگیم تاره تا دسشویی نشسته دو زانو میرم هر دو شب اورژانس میرم زندگی برام پوچ شده خودمو گم کردم مسخ وافعیت وارم

اصلا نگفتن مشکلت چیع؟

میگن حمله پانیک و وسواس فکری

میگن حمله پانیک و وسواس فکری

بلع پانیک

ادم مضطربی هستید و عصبی؟

دچار حمله پانيك ميشين حتما بريد پيش روانپزشك

بله همینو گفتن یه ماهه دارو میخورم بدترم جیغ میزنم اون لحظه که حالک بده اصلا انگار جنون میگیرم سرم نزدینک بود بکنم پرستارا گرفتنم 

بلع پانیک ادم مضطربی هستید و عصبی؟

مشکلات زیادی داشتم حرص میخوردم 

دوماهه این بلا یرم اومده