2777
2789

ما هم میریم ازدواج میکنیم😂

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقت بیشتری رو با دوستام میگدزونم و همش میرم بیرون و خودمو سرگرم میکنم

تو جمعای پایه و باحال جدیدی پا میزارم

اصلا چکش نمیکنم

و به خودم زمان میدم تا این درد رو زمان درستش کنه. 

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

اگه نداشته باشیم چی

خدا رو شکر کن

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

🤣🤣🤣💔نکن لنتی تاپیک غمگینه

شاد باش بابا خدا هم اونو در حدت ندیده از سرت بازش کرده گزینه بهتری برات کنار گذاشته مطمئن باش صبر کن

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

کنکور دارم😂💔

خدایی تو بد موقعیتی شکست عشقی خوردی😂

خودکشییی کنن🤣🤙(شوخی کردما نری کار دست خودت بدی) 

در اینصورت

همه ی تمرکزتو بزار رو درسات و با درسات خودتو خفه کن انقد بخون که دیگه فقط درس تو ذهنت باشه ن اون یارو

حتی نصف شب هم خوابشو دیدی بیدار شدی بلند شو برو درس بخون😂

ی روشی هم بت بگم برای راحت تر یاد گرفتنت

اگه بخاری داری تو اتاقت، یه قوری اب بزار روش، اون بخاری ک ازش بیرون میاد باعث یاد گیری بهتر میشه و دلیل علمی داره

فعلا که نداریم

بهتر

ای کاش ازش خبر داشتم و می‌دونستم الان ازدواج کرده یا نه.

کار خاصی نمی‌کنم. یه دوره بود که باید پشت سر گذاشت و رفت به سمت آینده.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

کنکور دارم😂💔

خدایی جان جدت اگر کنکور داری از فاز شکست عشقی و ... بیا بیرون این راهی که تو رفتی ما رفتیم هیچی جز پشیمونی برای از دست دادن زمان چیزی نداشت ، برمی‌گردی به زندگیت قطعا 

باز باران بی ترانه بی بهانه ✨

زمان می‌بره. ولی اگر کنکور داری حسابی کنکور بخون. توی دانشگاه هم موردهای دیگه‌ای ناخودآگاه نظرتو عوض می‌کنن هم قبول شدن کنکور حس خوب اینکه من موفق شدم رو می‌ده که حس ناکامی این ماجرا رو می‌شوره می‌بره.

اگر شرایطشو داری برو سالن مطالعه‌ اونجا هستن کسانی با مشکل مشابه که هم با هم درس می‌خونین هم هم‌درد هستین و توی تایمای آزاد با درد دل سبک می‌شین