2777
2789
عنوان

بیااینجا وهرچه میخواهد دل تنگت بگو💔

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 114 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کاش یه ماشین زمان داشتم دو سال زندگیم رو میکشیدم جلو🤧

من در پیله تنهایی خود به سر میبرم.ساعت ها،روزها و سال ها می‌نشینم و فکر میکنم به گذشته ام،آینده ام،هدف هایم،آرزوهایم،اعمالم،مردمی که از زخم زبان و کنایه زدن به یکدیگر خوشحال میشوند در زندگی دیگران سرک میکشند آنها را قضاوت میکنند،دل یکدیگر را می‌شکنند و دلخوری ایجاد میکنند...ای کاش زودتر تبدیل به پروانه شوم و پرواز کنم و به جایی بروم که میخواهم🦋🤍.     درست است انجایی که من میخواهم بروم بازهم مردمانی اینگونه وجود دارند اما اینکه حداقل در آنجا آزادی دارم مرا راضی نگه میدارد🙃.                                                                               از رنجوندن دیگران متنفرم اگر یه وقت حرفی زدم مطمئن باش که قصدم ناراحت کردنت نیست💜
البته منم نگران بودم😢🥺.ولی ایشون بیشتر عصبی شد.😊

شرمنده اگر ناراحت و نگران شدید

برام دعا کنید که دیگه خیانت نبینم

من خط قرمزم خیانت بود نمیدونم چرا اینقدر پوست کلفت شدم

محتاج دعایم🤲🙏🏻
شرمنده اگر ناراحت و نگران شدید برام دعا کنید که دیگه خیانت نبینم  من خط قرمزم خیانت بود نمیدو ...

حق داری،نه راه پس داره ادم نه پیش.

اعتمادی که نابود شد برنمیگرده،فقط تحمله.

ولی خداکنه دیگه پیش نیاد‌ واست هرگز.

من،منم!😌🥰😍😊😃🥲