2777
2789

پسرم ۵ ماهشه قبلا مدفوعش شل بود و تیکه های سفت داخلش بود ولی ب راحتی میتونست باد معدشو خارج کنه و کولیک نداره 

دو سه روزه از صبح تا شب زور میزنه و نمیتونه باد معدشو خارج کنه شکمشو هم چرب کردم و همینطور مقعد تا تونست مدفوع کنه ولی هنوز گازها خارج نشدن من چیکار کنم الان خیلی اذیته؟ راهنمایی کنید 

رازیانه و نبات هم دادمش 

ی کاری بگید ی چیزی بگید انجام بدم بتونه گازشو خارج کنه

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن

بغلش کن شکمش رو بذار روی دستت 

آروم آروم پشتش رو ضربه بزن و نوازشش کن 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کره محلی ناشتا بده بهش بخوره. خودتم اگر بهش شیر میدی غذای نفاخ نخور. شایدم نیازه که شروع کنی بهش آب بدی. 

قطره آهن هم یبوست میاره. در نهایت برو پیش پزشک اطفال،

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

گرمیچر خارجی خوبه. من به دخترم میدادم ولی زیاد تاثیری نداشت بردمش دکتر یه قطره داد اسمش(سوپر مینت باریچ) اسانس نعنا خیلی اثر کرد واسه بچم 

دوقطره از اسانس رو با سه قطره اب قاطی کن بده نی نی بخوره تاکید میکنم فقط دوقطره.