2777
2789
عنوان

من دلم بچه میخواد🫣😫

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 50 پست
یه فامیل داشتیم همسرش نمیزاشت بچه بیاره خانونه خیلی دوسداشت  بعد  الکی گفت قرص ال دی ...

مث منه دیگ ولی شپهر من سفت سخت خودشو نگه داشته میگم منو حامله کن میرم میمونم خونع مامانم اصن

خنده را معنی سر مستی مکن انکه میخندد غمش بی انتهاست😀😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هردوتاشون دخترن؟ اگه دخترن میپذیرم بدشون من

اره 😍 اینقدرررر مظلوم هسن که حد نداره‌... البته تو خواب فقط این حالتی هستن😂 

الان همچین مظلومانه خوابیدن که انگار همه ی این خرابکاری ها کار خود من بوده.... 

تو هال نشستم نمی‌دونم از کجا شروع کنم به جمع و جور و تمیز کاری

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
دقیقن شوهر من عاشق بچه ولی بهدخاطره شرایط اقتصادی الان میگه بسه دیگه نمیتونیم ازپسشون بر بیایم شرمند ...

فک کنم شوهر منم ب این چیزا فکر میکنه

منم دلم یکی دیگ می‌خواد شوهرم نمیخاد  بخاطر بچم ک‌تنهاس اولی هم‌نمیخاس خداخودش داد  بوق ...

خدا کنه منم ناخواسته باردارشم

اره 😍 اینقدرررر مظلوم هسن که حد نداره‌... البته تو خواب فقط این حالتی هستن😂  الان همچین مظلو ...

عب نداره مظلومم نباشن قبوله😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

دقیقا بر عکس منی منم یه بچه دارم ۷ سالشه همسرم تا وقتی پسرم ۴ سالش،بود میگفت نه همین یه بچه کافیه ولی الان دو ساله میگه نه تک فرزندی خوب نیست ولی من الان دیگه کلا مخالفم چون اگه بخوام زودم باردار بشم ۸ سال اختلاف سنشون هست خیلی زیاده بعد خودم هم دیگه حوصله بچه داری ندارم از،طرف دیگه با این گرونی و هرجای وحشتناک که هرروز هم بیشتر میشه چه جوری شوهرم کارمنده با یه حقوق دو تا بچه بزرگ کنیم چرا میشه ولی در حد بخور نمیر که من اینطوری دوست ندارم ببخشید میتونم بپرسم شغل شوهر شما چیه؟ 

مث منه دیگ ولی شپهر من سفت سخت خودشو نگه داشته میگم منو حامله کن میرم میمونم خونع مامانم اصن

ی مدت هیجی نگو  ی مدتم بگو وو این اوضاع کی بچه میاره 

بعدش هم تو اون مدت وانمود کن ال دی میخوری 

دیگه سفت و سخت خودشو نگه نمیداره 

اره 😍 اینقدرررر مظلوم هسن که حد نداره‌... البته تو خواب فقط این حالتی هستن😂  الان همچین مظلو ...

منم این یدونه دخترم خیلی اذیت میکنه چن وقت پیش قندش افتاد یعنی پدرمون در اوند تو بیمارستانا شوهرمم این دخترمو دیده همش مریضه میگه ن

من اینجوری بودم البته دخترم چهارسالش بود یکسال اصرارکردم بالاخره راضی شدباردارکه شدم باز شک کرد تو هشت ماهگیم میگفت همش تقصیرتو شدکاش باردارنمیشدی دلم خیلیییی شکست کلی گریه کردم ولی الان که پسرم یکسالشه حاضره جونشم بده براش بدجورررررردوسش داره دخترمم خیلی شادترشده هرچند لج داره بعضی مواقع ولی قبلا همش حس تنهایی داشت 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
ی مدت هیجی نگو  ی مدتم بگو وو این اوضاع کی بچه میاره   بعدش هم تو اون مدت وانم ...

این دخترم همش مریض میشه ضعیفم هست دکترم همش سرم امپول میده چشمش ترسیده

طرز تهیه رو بگیم؟؟🤣🤣 بیا اینارو نگاه کن حالا بعدا ببینیم چی میشه🤣🤣🤣💕

وای خدااااا امشب برم سراغ شوهرم خودمو حامله کنم البته روم ب دیوارا

دقیقا بر عکس منی منم یه بچه دارم ۷ سالشه همسرم تا وقتی پسرم ۴ سالش،بود میگفت نه همین یه بچه کافیه ول ...

بنظرم سنت ک بالا باشه هم بچتو درست تربیت میکنی هم حوصلت بیشتره چون خودتم پخته ای احساسی پیش نمیری

منم این یدونه دخترم خیلی اذیت میکنه چن وقت پیش قندش افتاد یعنی پدرمون در اوند تو بیمارستانا شوهرمم ا ...

از بس غذا نمیخورن و خیلی بیش از حد شیطنت میکنن، والا جای تعجب نداره اگه ضعف کنن

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞