اره 😍 اینقدرررر مظلوم هسن که حد نداره... البته تو خواب فقط این حالتی هستن😂 الان همچین مظلو ...
عب نداره مظلومم نباشن قبوله😂
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
دقیقا بر عکس منی منم یه بچه دارم ۷ سالشه همسرم تا وقتی پسرم ۴ سالش،بود میگفت نه همین یه بچه کافیه ولی الان دو ساله میگه نه تک فرزندی خوب نیست ولی من الان دیگه کلا مخالفم چون اگه بخوام زودم باردار بشم ۸ سال اختلاف سنشون هست خیلی زیاده بعد خودم هم دیگه حوصله بچه داری ندارم از،طرف دیگه با این گرونی و هرجای وحشتناک که هرروز هم بیشتر میشه چه جوری شوهرم کارمنده با یه حقوق دو تا بچه بزرگ کنیم چرا میشه ولی در حد بخور نمیر که من اینطوری دوست ندارم ببخشید میتونم بپرسم شغل شوهر شما چیه؟
من اینجوری بودم البته دخترم چهارسالش بود یکسال اصرارکردم بالاخره راضی شدباردارکه شدم باز شک کرد تو هشت ماهگیم میگفت همش تقصیرتو شدکاش باردارنمیشدی دلم خیلیییی شکست کلی گریه کردم ولی الان که پسرم یکسالشه حاضره جونشم بده براش بدجورررررردوسش داره دخترمم خیلی شادترشده هرچند لج داره بعضی مواقع ولی قبلا همش حس تنهایی داشت
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است