2777
2789
عنوان

من دلم بچه میخواد🫣😫

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 50 پست
داری دیگه بسه واله الان بچم تب داره گذاشتم رو پاهام میسوزه پاهام 

خدا بد نده استامینوفن پارکید بگیر بده بعش خیلی خوبه

خنده را معنی سر مستی مکن انکه میخندد غمش بی انتهاست😀😔
برای من عجیبه که خانوم بچه بخواد آقا مخالفت کنه قاعدتا باید برعکسش باشه اخه تمام عذاب بارداری و زایم ...

الان خرج مالیشون از درد زایمان بدتر ب اقا فشار وارد میکنه 🤣🤣

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن تا میخوای؟  دوتا هست مدل ۹۴ و مدل ۹۷ دخمل فوق العاده باهوش و زیبا و زرنگ و از آب و گل درومد ...

ولی نوزاد خیلی دوست دارم مخصوصا بوش مستم میکنه

چن تا میخوای؟  دوتا هست مدل ۹۴ و مدل ۹۷ دخمل فوق العاده باهوش و زیبا و زرنگ و از آب و گل درومد ...

هردوتاشون دخترن؟ اگه دخترن میپذیرم بدشون من

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بده بیاد 😍😍😍😍😍😍

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

برای من عجیبه که خانوم بچه بخواد آقا مخالفت کنه قاعدتا باید برعکسش باشه اخه تمام عذاب بارداری و زایم ...

ن خیلی دوست دارم وقتی داشتم زایمان میکردم اورژانسی بردنم سزارین بعد شوهرم میگفت درد نداری میگفتم دارم ولی خوب میشه از این به بعد زایمانم راحت میشه🤣🤣🤣

یه فامیل داشتیم همسرش نمیزاشت بچه بیاره خانونه خیلی دوسداشت  بعد  الکی گفت قرص ال دی میخورم اونجوری دیگه جلوگیری نداشتن و باردار شد و بعدشم گفت لابد قرص چرک خشک کن خوردم خاصیت ال دی رو از بین برده خودشو زده بود ب کوچه علی چپ 😂😂😂

وای بده بیاد دوتاشونم🤤🤤🤤

😂 آدرس بده 

فقط یه کمم پر توقع بار اومدن....نیست و نداریم و الان نمیشه تو کتشون نمیره ها

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
دوقلو خودم دارم خدا رو شکر ولی این شرایط و برای دشمنمم نمیخوام خیلی سخت تر از اونیه که تصور میکنین

خدا حفظشون کنه

داری دیگه بسه واله الان بچم تب داره گذاشتم رو پاهام میسوزه پاهام 

سلام ...عزیزم کف پاش یکم روغن زیتون بمال ... یا اگه سیب دارید رنده کن بزار یکم رنگش تغییر کنه بهش بده بخوره ..تب رو میارن پایین