2777
2789
عنوان

اگه کسی توی خیابون دنبالتون بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خیابون مزاحم شدن که سالهاس دیگه ورافتاده

ولی نه من باشم قبول نمیکنم اشنایی تو خیابون اخه😑

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

ادم حسابی تو خیابون دنبال دخترها نمیره ایدی بخواد 

یاد تاپیک یک خانومه افتادم با ذوق پنهان میگفت وای چیکار کنم یک‌مرد جنتلمن با شخصیت آدم حسابی که معلوم بود خیلی پولدار و قصد ازدواجیه تو خیابون جلو مادر شوهرم بهم گفت جون 😀😅😃 یعنی از جون گفتن یارو فرهیختگی اش رو سنجیده بود

بیخیالش شو

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

فک کنم طلسم شدم 🤣

نه اینجور آشنایی دارم نه رل دارم نه خواستگار نه خاطر خواه

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
خانوما ببخشید یه سوال دارم امکانش هست تو پی وی بپرسم بعد لغو بزنید

بپرس 

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

‌در این حد بگم بهت خواهر با یه بچه داشته میرفته یه مردی جلوشو میگیره میگه خانوم ببخشید من گوشیم خاموش شده از راه دور اومدم خونه خواهرم . الان خونه نیست مثل اینک میتونم با گوشی شما زنگ بزنم بهش ببینم کجاست دستشم به جعبه شیرینی و گل بوده کاملا عادی. خواهرمم قبول می‌کنه از اونروز یه مزاحم سیریش داره ک ول کن هم نیست 

عزیزم کلا کسی ک تو خیابون ازت خوشش بیاد مریضه

ادم حسابی تو خیابون دنبال دخترها نمیره ایدی بخواد  یاد تاپیک یک خانومه افتادم با ذوق پنه ...

نه عزیزم من اینو نمیگم، میگم اگه تو این شرایط باشیم بهترین کار چیه 

آخه توی تاپیک قبلیم یه خانوم محترمی گفته بودن ک از این راه ازدواج کردن 

و چند نفر از آشناها هم ازین راه دوست شدن باهم

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷
نه قبول نمیکنم  چند وقت پیش دنبالم افتاد یه نفر ولی قایم میشد پشت درو دیوار 😂 آخرش با کله رفت ...

🤦‍♀️😂😂😂😂😂

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷