2777
2789

خانوووووم دکتر ب بخش سی سیو

آخه ما دکتریم مگه پول ویزیت هم ندادی

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب درمانتو سفت و سخت پیش بگیر.. فقط الان نفهمیدمم تو بی اشتهای عصبی یا پرخوری عصبی یا هردوش؟

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه

عزیزم، خودشکی راه حلش نیست، اگر بی اشتهایی عصبی داری پییگری کن و برو دکتر اون بهتر میتونه کمک کنه اگر هم دکتر تشخیص داد از اعصابه مشاوره بگیر 

برخلاف اسمم متولد 1387 نیستم، امیدوارم به تمام ارزو های قلبی ات برسی 🍀
گفتم ولی بهم میگن وسواسی تو عم مث خالت میمونی و... اصن نمیدونن مشاور چیه هه

اونا رو نه عزیزم

میگم اینجا به ما بگو

دقیق بگو عزیزم مشکلتو خودت توصیف کن

پرخوری یا کم خوری کدومش؟؟

نگران نباش.. این روزام می‌گذره و روزای سخت‌تری میان 🚬