2777
2789

سلام دوستان 

ما همسایمون یه دختر ۱۷ساله داره 

که امسال قرار بود بره کلاس ۱۰ ولی ترک تحصیل کرده بود و تا کلاس ۶بیشتر نخونده بود 

الان میخواد ادامه تحصیل بده 

باید از کجا شروع کنه و چیکار کنه 

ممنون میشم راهنماییش کنید

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امسال یه طرحی بود که طبق اون میشد سه سال متوسطه اول رو در یک سال خوند، بگید بره اداره آموزش و پرورش ...

جدا؟

دیگه نیاز نیست بره نهضت؟

باید مدرسه بره یا میتونه تو خونه هم بخونه؟

جدا؟ دیگه نیاز نیست بره نهضت؟ باید مدرسه بره یا میتونه تو خونه هم بخونه؟

نهضت که نه، یه سری مدارس داریم مخصوص کسانیه که ترک‌نحصیل داشتند و سنشون بیشتر از حدنصاب اون مقطعه. کلاسهاشون بیشتر رفع اشکاله و چند جلسه تشکیل میشه در کل ترم، که اونم اجباری نیست و میتونه حضور نداشته باشه.

بره اداره راهنماییش میکنند

نهضت که نه، یه سری مدارس داریم مخصوص کسانیه که ترک‌نحصیل داشتند و سنشون بیشتر از حدنصاب اون مقطعه. ک ...

خیلی ممنون از توضیحات کامل و دقیق شما 

الان باید بره مدرسه و پرونده دبستانشو بگیره بعد ببره ازموش و پرورش؟ 

جدا؟ دیگه نیاز نیست بره نهضت؟ باید مدرسه بره یا میتونه تو خونه هم بخونه؟

سلام عزیزم، نمیدونم شما میتونید راهنمایی کنید یا نه 

یکی از بستگان ما تو دوره نهضت سواد آموزی شرکت کردن و کارنامه مقطع آخر ابتدایی رو دارن ولی چون ادامه ندادن از نظر خوندن و نوشتن ضعیف آن، آموزش و پرورش گفت کارنامه هات ثبت شده باید بری طرح جامع ولی خیلی ضعیف میخواد قوی بشه تا بتونه ادامه بده در بزرگسالان چه کتاب‌هایی هست که بتونیم کمک کنیم قوی بشه و بتونه بزرگسالان ادامه بده و اذیت نشه که منصرف بشه 

اسم کتاب‌ها رو بدنه تهیه کنه بعد یع آزمون ارزشیابی بده و بره بالاتر 

لطف میکنید اگر اطلاع دارید راهنمایی کنید

خیلی دوست داره ادامه بده

أَللّهُمَّ ارْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَومَ الْوُرُودِ