2777
2789
عنوان

افسردگی بعد از خرید

549 بازدید | 33 پست

سلام من ی عادتی دارم وقتی خرید می کنم بعدش تا چند روز افسرده و غمگین میشم خیلی هیجانی خرید می کنم مثلا یخچال داشتیم دیشب رفتیم دور بزنیم رفتیم ی یخچال خریدیم  حتی می خواستم ال ای دی هم بخرم که دیگه شوهرم مانع شد، بعد اون پولو خیلی نیاز داشتم می خواستم جمع کنم ماشین بخرم ۱۱۰ میلیون داشتم کمتر از ده روز رسوندمش به ۳۰، دیگه هیچ کاری نمی تونم باهاش کنم خیلی دپرس شدم عصرم نوبت دکتر گرفتم که برم پیش دکتر پوست مطمینم بقیه ش بفنا میدم، هرچه می خوام فکرمو منحرف کنم از پولی که دارم تا تمومش نکنم تروم نمیشم و آخر سر افسردگی بی پولی می گیرم 

برعکس منو مامانمی ..😂😂 بخایم خرید کنیم باید قشنگگگگگ همه ی مغازه های شهرو بگردیمو بعد خریدمون بکنیم😂😂

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دور دیگه بزنی ماشین لباسشویی وظرفشویی ام عوض میکنی خوشم میاد یه طور گفتی یخچال انگار لباسه🤣

🤣🤣👍👍👍👍👍👍👍

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

سپردش کن که خرجش نکنی😄 ایشالا که چندین برابرش بیاد تو زندگیت 

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

یا خدا😑نه بابا یخچال برا شما جیزی نیست😱😑😂

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی، شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍

شاید فکرمیکنی خیلی ها ندارن ویا حالت عذاب وجدان

آره

یا زیادمیگیری

من یکچیزهایی رو تند تند یک مدت گرفتم

مثل ساعت مچی

یا فلش تو دوره ی که خیلی اررون بود

واخرم‌دزد برد

و اپسال دفترخودکار 

ودفترچه های خارجی طور

ناراحت شدم

ولی گفتم یو بسته مداد وخودکار بگیرم

بدم به نیازمندها موقع مهر جشن عاطفه ها

ولی درکل خرید خوشحالم میکنه همیشه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

یه دور دیگه بزنی ماشین لباسشویی وظرفشویی ام عوض میکنی خوشم میاد یه طور گفتی یخچال انگار لباسه🤣

شوهرم به زور از مغازه اوردم بیرون تازه سراغ آب تصفیه کن هم رفتم

والا اینجوری ک شما یخچال میخری ما لباسم نمیخریم

واقعا🤣🤣

شوهرم به زور از مغازه اوردم بیرون تازه سراغ آب تصفیه کن هم رفتم

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣

برعکس منو مامانمی ..😂😂 بخایم خرید کنیم باید قشنگگگگگ همه ی مغازه های شهرو بگردیمو بعد خریدمو ...

ببین دقیقا عین من.

همه رو خوب چک میکنم بعد ک یه دور همرو چک کردم برمی‌گردم میخرم😑😂

هوا بد است، تو با کدام باد می‌روی؟چ ابر تیره‌ای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمی‌شود.

یه روانپزشک برید. احتمالا اینم یه جور اختلاله که با مشاوره و دارو حل بشه. من سر رشته ای ندارم ولی میدونم عادی نیست. این حجم از پول رو بدون برنامه قبلی و یکباره خرج کردن. 

یه خانم مستقل و قوی