خودم کتاب پنجره چوبی.. یه کتاب ایرانیه و واقعا یه تلنگر عجیبی بهم انداخت که پاشدم همون لحظه نماز خوندم منی که اصن برام مهم نبود :||||
من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
جوگیریت از چه لحاظ بود؟ هرروز کله سحر قوقولی قوقو بودی؟
من فقط رمان عاشقانه ک میخونم جو گیر میشم چن روزی با شوهرم فاز عاشقانه میپرونم🤣🤣 چن روز ک میگذره د ...
نمک زندگیه همینجور بپاچ خواهر ... منم قبلا خیلی رمان عشقی میخوندم استاد دانشجو.... همش تو فازه اینکه وای برم دانشگاه شیطون بازیه و استاد عاشقم بشه یهو خلافکارم دربیاد
جوگیریت از چه لحاظ بود؟ هرروز کله سحر قوقولی قوقو بودی؟
😁😂کله ی سحر نه ولی به اهمیت سحر خیزی پی بردم و دیگه تا لنگ ظهر نمیخوابم 5 نه ولی 7 و نیم پا میشم و سعیم اینه که فعالیت ورزش مدیتیشن مطالعه و صبونه و اجرای برنامه هام رو پیش بگیرم بعد از ظهر چرت بیخود نمیزنم شب سعی میکنم حتما 12 بخوابم دیگه به 1 شب نرسه😁
ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه
😁😂کله ی سحر نه ولی به اهمیت سحر خیزی پی بردم و دیگه تا لنگ ظهر نمیخوابم 5 نه ولی 7 و نیم پا میشم و ...
خیلی خوبه برنامه ریزی.. ولی من ادمیم نمیتونم برای زندگیم یه چارچوب ثابت بزارم.... اصن تحملش برام سخته .... همیشه باید یه جور متفاوت باشه... همیشه هم سعی کردم از برنامه پیروی کنماااا ولی تهه تهش یه هفته فقط طول میکشه :")