2777
2789
عنوان

نامزدم مازوخیسم داره روانیه :) بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2958 بازدید | 43 پست

ازش نترس میبره یه بلایی سرت میاره بعد به بابات و برادرت هم میگه 

همین حالا قبل از اینکه اتفاق بدتری بیوفته خودت بهشون بگو 

وزن ۷۴ وزن هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۷ هدف سوم ۶۴اسم کاربریم یه گیاه داروییه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فوقش چند روز ممکنه بخاطر دوستی با این اقا تنبیه بشی ک بازم تهش 

به تهدیداش توجه نکن خیلی ضعیف عمل می کنی خوب. الان تسلیمش بشی یه عمر باید تاوانش و پس بدی

بنظرم با خانواده ات در میون بذارش. بعد اگه دیدی باز مزاحمت ایجاد کرد سند جمع کن از مزاحمتاش و به پلیس خبر بده 

نگران نباش هیچی نمی شه اونم می ره پی کارش

همین دیگه وقتی روابط رو قاطی میکنید ب دوست پسر میگید نامزد 

همین میشه 

انتظار خوب بودن هم نداشته باشید 

معمولا آدمای روانی روز اول خوب خودشو نشون میده 

چطوریاست خودشو روز اول نشون نداده تا همون روز قال قضیه رو بکنید

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵

به بابات بگو یه نفر مزاحمم شده 

حتما به خانوادت بگوو

این همه بلا ملا سر دخترا میارن یهو بر نداره ببرتت

الان برو به بابات بگو این پسره مزاحمه منه 

یا حداقا به ۱۱۰ بگو 

به خدا مردم روانی شدن باید ازشون بترسی

سیمکارتتو عوض کن بگو دزد که گرفته شماره هارو برداشته مزاحم همه مخاطبام میشه بعدم نگران نباش زنگ بزنه چی بگه هیچ گوهی نمیتونه بخوره محکم باش کلا ازسایشم فرار کن توچشش نباشی اصلا گوش نده که اخرش بلایی سرت میاره

خودت خانواده‌ات رو در جریان بذار و اجازه نده هیچکس تحت هیچ شرایطی تهدیدت کنه. خانواده ممکنه بحث و دعوا کنن اما در نهایت حمایت میکنن. اگر مزاحمت‌هاش بیشتر شد، شکایت هم کنید.

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.