2777
2789
عنوان

یه سوال خانه داری دارم لطفا ج بدید

156 بازدید | 4 پست

سلام

ما یه مقدار کشک درست کردیم، گذاشته بودم آفتاب که خشک بشه اما خونمون زیاد آفتابگیر نیس.. امروز صبح دیدم یکم کپک زده (دور بعضی هاش حالت پشمکی شده)

یعنی دیگه خراب خرابی شده؟ باید چیکارش کنم؟ 

تو رو خدا لایک نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کپک نباید بخوری وقتی کشک درست کردین دورش نمک زدین؟؟؟

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

اين كه قسمت كپكى رو جدا كرد، كار درستى نيست چون كل اون مواد الوده شده و فقط كپك به سطح رسيده قابل ديدنه 

خوردن مواد غذايى كپك زده توى طولانى مدت اثر منفى خودش رو نشون ميده مثلا بعضى ها قسمت كپكى رب رو برميدارن و بقيه رو استفاده ميكنن، اشتباهه

اين پيج اطلاعات خوبى داره مثل چيزهاى ساده اى كه از خيلى وقت پيش بايد بلد بوديم… vaginismus.irr