2777
2789

من از دست پدرو مادرم خیلی ناراحتم عصبیم هیچ جوری نمیتونم فعلا باهاشون خوب باشم 

حرفای خوبی توی ذهنم نیست چیکار کنم واقعا ؟

توی قرآن هم نگاه کردم میگ هیچجوره نباید بهشون بی احترامی کرد منم حرفای پسندیده ای بهشون نزدم 

شما چیکار میکنین اینجور مواقع

بعضی وقتا آروم میشم ولی خب اون مشکله هست

مثلا بعضی چیزا رو میگم بیشتر واسه خودشون میگم

گفتم خانمای مذهبی بیاد چون از نگاه قرآن و ..

مذهبی نیستم

ولی همیشه میرم بوسشون میکنم،بغلشون میکنم

حتی اگ بخوان پسم بزنن هم محکم بغلشون میکنم ک یکم اروم شن

عذرخواهی میکنم و سعی میکنم تکرار نکنم

[...بنظر من معجزه ای وجود نداره جِی ، البته معجزه ای زیباتر از تو !...]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا من میگم دخالت نکنما ولی خب مثلا مامانم شاغله خودش زیاد سرحال نیست میگه فلانی واسم خوبی کرده براش رب بجوشونم گوجه بخرم بشورم فلان کنم کسیم نیست کمکش کنه میگم ب زور تو خونه شام درست میکنی بی توجهی ازشون میبینم ناراحت میشم مثلا تعطیلات ک میخواستن منو ببرن مسافرت بشینن رب درست کنن واسه طرف مجانی اون بنده خدا هم نگفته ها همینجوری خودشون میخوان

مذهبی نیستمولی همیشه میرم بوسشون میکنم،بغلشون میکنمحتی اگ بخوان پسم بزنن هم محکم بغلشون میکنم ک یکم ...

خب منم با مامانم همینکارارو میکنم مامانم هم مهربونه ولی خب نسبت بمن خیلی بی توجه خیلی 

😭😭😭 اوفف چقدر سخته 🥺👉👈💔 انگار پدر و مادرا بعضی وقتا میتونن خیلی اذیتت کنن 😮‍💨🔥 اما تو قرآن و دین اینجوریه که 🚫❌ تحت هر شرایطی نمیتونی بهشون بی احترامی کنی 😭🕌✨با این حال چیکار میتونی بکنی:وقتی عصبانی هستی 💀💀 فقط برو 🏃‍♀️💨 حرف نزن چون کلمات از دستت میرن و اذیتت میکنن 💔بعد از اینکه آروم شدی 🧘‍♀️🌊 میتونی افکارت رو بنویسی 📜✍️ و بعد آروم توضیح بدی 🥹💞وقت دعا/دعا 👐✨ سکوت بهت کمک می‌کنه تا تمام اون ناامیدی رو خالی کنی 🙏😭به خودت یادآوری کن که اونا هم بی‌نقص نیستن، اما نیت معمولاً عشقه ❤️ (حتی اگه اجراش افتضاح باشه 😭💀).اصلاً احساساتت رو سرکوب نکن 💣➡️🧨 اما از کوره در نرو 💥🗣️. راه میانه رو انتخاب کن 😮‍💨🌸می‌خوای یه متن آرامش‌بخش برات بنویسم 😭💀 که وقتی ناراحتت می‌کنه بتونی تو سرت تکرارش کنی؟؟

خر بکن

مثلا این یه نمونش تو پست قبل ک گفتم

مثلا من میگم دخالت نکنما ولی خب مثلا مامانم شاغله خودش زیاد سرحال نیست میگه فلانی واسم خوبی کرده براش رب بجوشونم گوجه بخرم بشورم فلان کنم کسیم نیست کمکش کنه میگم ب زور تو خونه شام درست میکنی بی توجهی ازشون میبینم ناراحت میشم مثلا تعطیلات ک میخواستن منو ببرن مسافرت بشینن رب درست کنن واسه طرف مجانی اون بنده خدا هم نگفته ها همینجوری خودشون میخوان

دوس دارم ته دلی باشه چاپلوسی زیاد نیستم

منم همین سعیو میکنم ازین ب بعدقبلیارو چیکار کنم بد صحبت کردم

با دلشون راه بیایی ب حرفشون گوش بدی کارهایی ک می‌خوان بکنی دلشون ب رحم میاد 

تو دلشون حلالت میکنن

پدر و مادرن

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک