2777
2789

خیلی خوبههعع لامصب صداش و متن آهنگ هاش 

هر چقدر هم تکنیکی نخونه نوع صداش و اهنگاش ی چیز دیگ س 🤔🥺

اهنگایی ک دوست دارید ازش رو بگید 🥺

خودم ی‌ بیست تایی رو پیدا کردم گوش دادم 😑🥺😂🤩

شمام معرفی کنید ...

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهنگ رویا بود اسمش فک کنم "من پشت این پنجره میشینم... بارونو تو چشم تو میبینم..... یدونم زن& ...

این اهنگ والایاره ن شاهین نجفی. خود شاهین نجفی هم تو لایو گفت مال من نیست

حالم این روزا حال خوبی نیست

قلوه سنگی تو کفش این دنیام🖤

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
عشق منه ۱۴ ساله

واوووو چهارده سال😍🥺🤩 از طرفدار های پر و پا قرصشی پس 🥺🤩میبینی اهنگاش با تمام آهنگ هایی ک میخونن فرق می‌کنه ؟ی حس عجیب و متفاوت میده به آدم ...🥺😌😍

آهنگایی ک دوست داری ازش رو معرفی میکنی ؟

واوووو چهارده سال😍🥺🤩 از طرفدار های پر و پا قرصشی پس 🥺🤩میبینی اهنگاش با تمام آهنگ هایی ک میخونن ...

نوشتم تو‌چند کامنت 

آهنگ بیا 

و کنسرت شب آواز بهترین کنسرت دنیا شد

این اهنگ والایاره ن شاهین نجفی. خود شاهین نجفی هم تو لایو گفت مال من نیست

ارع اصلیش مال والایاره 

اما چون صدای شاهین نجفی خاصه لامصب این آهنگ رو هم شدید خاص کرده با صداش 🥺🤩