2777
2789

خانوما من یه مدت تقریبا یه ماهه هر شب خوابای چرت و پرت و بد میبینم و تو روحیم خیلی داره تاثیر میزاره 

مثلا اینجوریه که تا ساعت ۷ صبح میخوام هر روز راس هفت بیدار میشم بعد دوباره که تا ده یازده میخوابم خوابای بد میبینم 

آرزوی یه خواب راحت این مدت به دلم مونده 

میشه بگید چی کار کنم که خواب بد نبینم 

راهکار قرآنی بدید بهم 

دعا بدید ذکر بدید 

هرچی بلدید 💋❤😇😇😇💞💞💞💫💫💫🥺🥺🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرا خواب های صبح منم دری وری هست،بهشون اهمیت نده،سعی کن زودتر بیدارشی

آره همینجوری من فکر کردم که فقط خودمم که اینجوریم اینجا 

ای بابا ایشالله شماهم خوابای بد دیگه نبینی 

مرسی مهربون آره همون هفت بیدار میشم که دیگه از این خوابا نمیبینم 💔

❤🥺💋💞😇

دوستان ميشه برام دعا كنيد كه حق به حق دار برسه .كسي اگر قضاوت بيخود كرده باشه در مورد ذات به جزاي اعمالش برسه .چونكه يكي داره همچين كاري ميكنه و اون شخص برام مهمه .ممنون 😭😭😭😞💔😞

من اصلا عادت ندارم غسل نکرده بخوابم یه شب غسل نکردم انقد خواب بددیدم عذاب روحی کشیدم توخواب

آهان یعنی هر شب وضو بگیرم بخوابم ؟ 

ممنونم از راهنماییت عزیزدلم 

خدا خیرت بده 😍😇💖

مرسی عزیزم  اجرت با امام حسین ایشالله خیر ببینی به حاجاتت برسی 🥰❤🥺🌺

راستی اون عزیزی که گفت حرز ببند به بازوت

منظورش حرز امام جواد علیه السلام هست که البتههههه باید حتما طبق دستور نمازش رو بخونی بعد ببندی

منم اون حرز رو دارم و جالب اینکه هر وقت میبندم بازوم و میخوابم 90 درصد مواقع وقتی بیدار میشم خوابم رو سریع فراموش میکنم حتی 5 ثانیه شم دیگه یادم نمیاد

سلام عزیزم باوضو بخواب واینکه نماز تو بخون خوابیدنی یه سوره بخون  راسی یه گروه هست ما عضویم نماز اول وقت خواسی لینک بزارم هممون باهم نماز می‌خونیم سوره کوثر و... 🙏

اون تایم دوم خوابت کلا ساعت خوبی نیس من خودمم بعد از نماز صبح میخوابم تا ساعت 9 و بدترین خوابا رو ...

وای دقیقا 

امروز که دیگه داشتم دیوونه میشدم از بس که خوابای بدی میدیم 💔💔💔

مرسی از راهنماییت مهربونم چشم سعی میکنم دیگه رهایت بکنم 

چون خیلی خوابای بد و واقعی میبینم خیلی روم تاثیر گذاشته بود 💔💔