2777
2789

من با یکی لج افتادم

امروز فهمیدم چهارتا کلاس مشترک باهاش دارم ( ۷ واحد)

به نظرتون چیکار کنم؟؟

اصلا نمیتونم وجودش رو تحمل کنم

برم کلاس هامو تغییر بدم یا حذف کنم؟؟؟

یا اینکه بمونم و به خودم ثابت کنم که میتونم از پسش بربیام؟؟؟

اخه تایمشون خوب بود دلم نمیاد حذف کنم 😑😑

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد شده...طوری رفتار میکنم که انگار نیست

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

اهمیتی نده

ما توی کارشناسی۶ نفر بودیم استاد باهامون لج بود برای بهم نریختن تایم‌ها ترم بعد دوباره با خودش برداشتیم😅

بعد تو بخاطر یه هم ورودی میخوای برنامت رو خراب کنی؟

زیاد شده...طوری رفتار میکنم که انگار نیست

یعنی رو روند درس خوندتون تاثیر نداشت؟؟؟ مثلا بدتون بیاد از اون درس یا دلت نخواد بری سر کلاس

اهمیتی نده ما توی کارشناسی۶ نفر بودیم استاد باهامون لج بود برای بهم نریختن تایم‌ها ترم بعد دوباره ب ...

بابا دمتون گرم 😎😎

یعنی رو روند درس خوندتون تاثیر نداشت؟؟؟ مثلا بدتون بیاد از اون درس یا دلت نخواد بری سر کلاس

نه اصلا خیلیم خوب درس میخوندم کلا انگار اون تو کلاس نبود حتی از گوشه چشمم نگاش نمیکردم

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁