2777
2789
عنوان

خرما کبکاب دشتستان

465 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها خوبین من تو چندتا تایپیک درمورد خرما صحبت کردم و گفتم خودم بسته بندی میکنم خواستید ک تگ کنم و خبر بدم امسال بدلیل شرجی زیاد خرما ها زودتر رسیدن الان یه مقدار بسته بندی کردم عکس میزارم هرکس دوست داشت خرید کنه 🌹 

@حسنیوسف
@پاییزمهر  

@lemoncupcake
@roya_7  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستی بچه ها خرمای زاهدی یا همون قصب هم داریم ولی خب مردم اینجا خودشون ميخرن پاک میکنن میشورن میزارن خشک بشه ولی اگه بخواید اونم تمام اینکارا میکنم کیلو 35تومن میفروشم 

@قاصدک_تنها

سلام عزیزم خیلی دنبال شما گشتم تا پیداتون کردم🙃 تو دلم بود شما هم گفتین تگ کنم 

حالا اگه خواستید درخدمتم 🌹

عزیزم خرما باغ خودمون خوب بود دیگه تصمیم گرفتم یه مقدار بسته بندی کنم برا فروش ولی باغی ک بهمون ارث رسیده بود اینقدر خراب شدن ریختن ک بجا 10.15تن 3تن و نیم کرد 💔

راستی بچه ها خرمای زاهدی یا همون قصب هم داریم ولی خب مردم اینجا خودشون ميخرن پاک میکنن میشورن میزارن ...

سلام.گلی..مرسی ک ب یادم بودی...خرمای قصب یا همون خشک رو میتونم ببینم عکسشو؟بعد شما با هزینه ی خودتون میفرستین؟

هر بار این درو محکم ببند برو

سلام عزیززززززیم چه خوب که یادت مونده همسرم چندروزپیش اتفاقا پرسیدازم راجع به خرما.میشه بهت زنگ بزنم؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️