2777
2789
عنوان

اونایی ک دوفاستون میخورن بیان

113 بازدید | 19 پست

خانما من میخام دیرتر پریود بشم.ده شب دوفاستون خوردم.. اگ ۳ شب بیشتر بخورم اشکال داره؟

باعث میشه پریود دیدتر بشم؟

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

با چه جرأتی اینطوری با هورمون هاتون بازی میکنید  عقب انداختن پریود فقط و فقط و فقط تحت نظر پزش ...

والا هنوز باهاش بازی نکردم..

الان مجبورم..خیلییی مجبورر.. شاید امامرضا بطلبه میخام برم زیارت بعد ۲۷ سال

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با چه جرأتی اینطوری با هورمون هاتون بازی میکنید  عقب انداختن پریود فقط و فقط و فقط تحت نظر پزش ...

بنظرت الان ال دی بخورم نمیاد؟

بنظرت الان ال دی بخورم نمیاد؟

از روز پنجم پریود تا روزی که نمیخوای پریود شی ال دی بخور 

و دیگه این کارو نکن 

با هورمون هات بازی میکنی در قبال بدنت مسئولی به همش نریز 

از روز پنجم پریود تا روزی که نمیخوای پریود شی ال دی بخور  و دیگه این کارو نکن  با هورمون ...

دوست عزیز.. سفر من یهویی شده..

وگرنه اگر میدونستم از قبل ال دی میخوردم.. الان یهو گفتن برو مشهد و من امشب شب اخر مصرف قرصم بوده.. قط بشه پریود میشم..و مشهد هم بعد از ۲۷ سال میخاد بطلبه ان شاءالله ..دوست ندارم بخاطر پریود نتونم زیارت کنم

دوست عزیز.. سفر من یهویی شده.. وگرنه اگر میدونستم از قبل ال دی میخوردم.. الان یهو گفتن برو مشهد و م ...

دوست عزیز دیگه روش جلوگیری از پریود همینه از روز پنجم عادت باید شروع شه قانون ال دی همینه 

شاید روش ذیگه ای باشه من ندونم 

من داروسازم و این روش رو میدونم شایذ پزشک روش دیگه ای که سریع جواب بده میدونه 

دوست عزیز دیگه روش جلوگیری از پریود همینه از روز پنجم عادت باید شروع شه قانون ال دی همینه  شای ...

میشه منو راهنمایی کنی..

من دوفاستون ده شب میخورم وقتی ک قط میکنم سهروز بعد پریود میشم..

ایتدفعه مجبورا میخام ۳روز دیگ پریود نشم.. بنظرشما چیکار کنم؟

با توحه به اینکه پریودام ۷روزه هست ..نمیتونم صبر کنم پریود بشم بعد ال دی بخورم ک جلوگیری بشه 

میشه منو راهنمایی کنی..  من دوفاستون ده شب میخورم وقتی ک قط میکنم سهروز بعد پریود میشم.. ایتد ...

اگه داری میخوری همونو ادامه بده تا وقتی که نمیخوای پریود شی

اما اینو بدون که داری با تخمدان هات بازی میکنی 

جوونی و هموز نیاز داری که درست و صحیح و به موقع هورمون ترشح کنن

این کارو نه دیگه تکرار کن نه به کسی تجویز کن

چند روز دیگه میری ؟

الان داری دوفاستون میخوری ؟

اگه داری میخوری همونو ادامه بده تا وقتی که نمیخوای پریود شی اما اینو بدون که داری با تخمدان هات باز ...

شما درست میگید.. قصد بارداری هم دارم ماهای بعد و تحت نظر دکترم..الانم از دکترم دورم وگرنه میرفتم پیش خودش.. تخمدانمم همینجوری تنبلن..وریزش مو دادن بهم.. ولی واقعا ایندفعه مجبورم..

یکشنبه میریم ان شاءالله..

اگه داری میخوری همونو ادامه بده تا وقتی که نمیخوای پریود شی اما اینو بدون که داری با تخمدان هات باز ...

امشب شب اخر بوده خوردم.. طبق دستور ده شب ک باید میخوردم..