ما تمام دوقلوهامون یکیشون شیرمادری بود یکیشون شیر خشگی چون واقعا نمیشه دوتا باهم مخصوصا همسا ...
خب گناه دارن اینجوری باید به هر دوشون هم شیر مادر بدن هم شیر خشک
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم😍😍 انشالله بسلامتی دنیا بیان برا منم دعا کن 🙏😘
چه جوری دوقلو شد؟ فولیکولت چند بود؟
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ما تمام دوقلوهامون یکیشون شیرمادری بود یکیشون شیر خشگی چون واقعا نمیشه دوتا باهم مخصوصا همسا ...
نه اینا شیشه نمیگرفتن هرکاری کردیم نخوردن همش با شیر مادر تغذیه شدن🤦بعد یکی شون و از پوشک گرفتیم،اون یکی هنوز یاد نگرفته بود،خواهرم که یاد گرفته بود از حسودی داداشم اونم دیگه دستشویی میکرد یعنی همش کارای هم و تکرار میکردن،...
✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
خب گناه دارن اینجوری باید به هر دوشون هم شیر مادر بدن هم شیر خشک
اون موقع هم همینو میگفتن همه
این شیر مادریه قویتره باهوشتر میشه
ولی نم چرا حکم خدا برعکسی شدن😅😅😅😅😅اونی که شیر خشکیه هم بدنی قویتره و دیر مریض میشه هم جسورتر و باهوشتره😅😅😅😅البته هر ازگاهی میحاست بهش،شیر مادر بدن خود بچه دیگه قبول نمیکرد
چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
برا همین وقتی تو فامیلمون تک زا میشه همه میگن عه چه قشنگ😐😂😅
چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
اون موقع هم همینو میگفتن همه این شیر مادریه قویتره باهوشتر میشه ولی نم چرا حکم خدا برعکسی شدن😅😅 ...
نه کلا منظورم به اثر شیر نیس...
میگم مثلا به هردوشون هم شیر مادر میدادن هم شیر خشک
دوست من دوقلو داره میگفت نوبتی بهشون شیر میدم مثلا حالا به یکیشون شیر خودمو دادم به اون شیر خشک میدم و برعکس