بچه ها از خونه مامانم منتقل شده.چند شب پیش چند تا دیدیم امرو همه جارو جارو برقی کشیدم ملافه ها رو شستم خیلی میترسم زیاد بشن تورو خد ا چه سمی بزنم منقرض بشن
من عزیزم ففط بخاطر شما اومدم داخل پپیج. ما۲سال داشتیم ونرفت. اول اینکه روزی چندبار جارو بزن. ملحفه ورو بالشتیای ک استفاده میکنی بشور. تاچندماه برنامت همین باشه. چون ۴.۵ ماه بدون غذا زندگی میکنن. ماکه در کل ۲بار سم پاشی کردیم.کلی وسایل دور ریختیم. اما بازهم داشتیم. من هر روز چند بار تو اتاقا به نوبت تار ومار قرمز زدم تارفت
واینکه هرشل توی تاریکی یک دو شب میومدن بیرون. ما نور چراغ قوه مینداختیم و دونه دونه میکشتیم. ملحفه سفید پهن کن توخونت. نزدیک خودتون.. شب بعد یساعت تاریکی . حتما میبینیشون وبکش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا نمیدونستم ساس چی الان چند روز اینترنت میخونم وحشت کردم😭😭
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚