2777
2789
عنوان

خانوادم ندارن برام سیسمونی بخرن💔

621 بازدید | 43 پست

یک ماهه شرکتی که پدرم کار میکرد تعطیل شده الان هرروز دنبال کار میگرده ولی استخدامش نمیکنن همه جا شده پارتی و...

به حدی اعصابشون داغونه و خودشون غصه میخورن که من دیگه دلم نمیاد چیزی بگم 

به هیچ عنوانم دلم راضی نمیشه به همسرم بگم اونا ندارن خودت بخر

مامانم امروز زنگ زد انقد گریه کرد که شرمنده ت شدم و نمیتونیم چیزی بخریم😔💔

اکانتی برای درد و دل های دو خواهر❤👭❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتون بخرید

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

چرا دلت راضی نمیشه به همسرت بگی بخره 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

بنده خداها

یکی دیگه بچه میاره اونا شرمنده هستن

شما چرا ناراحتی؟با اقتدار به شوهرت بگو بچه خودمونه،خودمون وسیله میخریم

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

عزیزم با شوهرت صحبت کن و مطمئنن اونم شرایط پدرت رو میبینه و درک میکنه،و نیاز نیست خیلی چیزای اضافه بخری 

خودت فعلا یسری چیزارو بخر

بعد که ایشالله بسلامتی بدنیا اومد کم کم میخرید

بنظرم سیسمونی واقعا چیز مسخره اییه بچه واسه یکی دیگه اس نوه نوه شدنی واسع خانواده شوهره سیسمونی با خانواده خانم   بنظرم رو راست ب همسرت بگو خانوادم وضعشون خرابه خودمون وسایل بخریم بچشه دیگه احساس مسئولیت باید بکنه

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

این چ رسمیه آخه..

دختر میدن جهیزیه باید بدن

نوه میاد سیسمونی بدن

یهو خرج شوهرتم بدن دیگه..چ انتظاراتی دارید از خانواده ها

من اگه بابام رو گنج هم راه بره نمیزارم یه پستونک واسه بچم بخره