2777
2789
عنوان

خانوادم ندارن برام سیسمونی بخرن💔

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 43 پست

وظیفه شوهرته

خانواده م وضع مالیشون خوبه ولی شوهرم خودش نذاشت خانوادم چیزی بخرن گفت وظیفه ی خودمه

خانوادم البته کادو خیلی خوب دادن

به شوهرت بگو خودش بخره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چ رسمیه آخه.. دختر میدن جهیزیه باید بدن نوه میاد سیسمونی بدن یهو خرج شوهرتم بدن دیگه..چ انتظا ...

حالا بعضی پدرزنا خونه رو هم میخرن، دامادشونم عروسی نمیگیره میرن ماه عسل، برای داماد کارم جور میکنن😒

تو باردار شدی حدیث؟😢💙 وییی فدات شم من fwtx ام یادته؟ این کاربری مامانمه هرچی ایمیل میزنم نی نی ...

تلگراام پیام بده بهشون 

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
تو باردار شدی حدیث؟😢💙 وییی فدات شم من fwtx ام یادته؟ این کاربری مامانمه هرچی ایمیل میزنم نی نی ...

عهههه تویی😍

خدانکنه عزیزم اره ۵ماهمه نی نیم دخمله😁❤

ب یادت بودم اخه چرا رفتی🥲

حالا بعضی پدرزنا خونه رو هم میخرن، دامادشونم عروسی نمیگیره میرن ماه عسل، برای داماد کارم جور میکنن😒

بعد داماده جفتک میندازه

اونا دیگه دخترشونو عروس نکردن

شوهر خریدن واسه دخترشون

خودتون بخریدیعنی چی دلم نمیادبه شوهرم بگم منم حامله ام خودمون میخریم به نظرم سیسمونی وظیفه خودتون بخرید نه پدرومادردختر فامیلیش به نام یکی دیگه باشه یکی دیگه وسیله بخره خوبه والا

منم فعلا حرفی از سیسمونی نزدم .  خانواده ام ب شدت دستشون خالیه. نمیزارم چیزی بگیرن.

خودم ۵ تومن پول دارم  پس انداز

واجب هارو میخرم

هر کی ام حرف زد میگم جا نداشتم با حالم بد بود نتونستم برم بازار ولی میگم ایناام مامانم اینا گرفتن

چاره ای نیست. دوس ندارم شرمندگی اسون رو ببینم  هر چند وظیفه ای ندارن

با دلهای پاکتون برای سلامتی همسرم  صلوات بفرستید✔ 💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚
عه تلگرامم میشه؟ چشم عزیزم مرسی😍

اره تلگراام زودتر به نتیجه میرسی

خیلی سخته خیلی سخت تراز سخت واقعا درکت میکنم با تمام وجودم خودمم دقیقا الان توهمین شرایطم، شوهرم گفت باهم میخریم بعد مامانش پرش کرد که بذارب عهده خودشون تودخالت نکن، شوهرمم خودش کشید کنار فقط یه سیسمونی فروشی بهم معرفی کرد، منم چون شرایط خانوادمو میدونستم یه مقدارپول داشتم خودم دارم میگیرم، همچین پر کرده شوهرمو مادر شوهرم که داره می بینه دارم میخرم ولی نمیگه بیا اینو بگیر شاید کم داشتی بخیال ابجی دنیا میگذره، ان شاءالله توهم ریز ریز وسایل سیسمونی بچه ات رو میگیری از صمیم قلبم از ندا میخوام مشکلت حل شه🙏

من که خانوادم مشکل مالی نداشتن خجالت میکشیدم برای بچم خرید میکنن از شوهرم تعجب میکردم که چجوری روش میشه من جای شوهرم بودم روم نمیشد ولی انگار وظیفه بابای دختر میدونن حتی با شوهرم میرفتیم لباس می خریدیم شوهرم میگفت پولشو از بابات بگیر😳

بابا اخه یعنی چی شرمنده شدن ، وظیفه ی پدر بچه ست برای بچه اش سیسمونی تهیه کنه بچه ی خودشه اخه ، اگه به نوه بودن باشه این بچه نوه ی دو تا پدربزرگه پس دوتا با هم اگه قرار به دادنه بدن ... پدرت چه گناهی کرده اخه

وظیفه ی پدر بچه ست

عجب