2777
2789
عنوان

کیا مثل من زود عصبی میشن

87 بازدید | 17 پست

بچه ها دست خودم نیست هرچی میشه سریع اعصابم خورد میشه و صدامو میبرم بالا و واکنشی نشون میدم که اصلا بهش فکر نمیکنم، به ثانیه نمیکشه از کارم پشیمون میشم و انقدر عذاب وجدان میگیرم که حد نداره

واقعا چه راه حلی وجود داره برا این مشکل؟!!

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

اینکه دهنمونو ببندیم و اونجا رو ترک کنیم.

قبل اینکه اونجا رو ترک کنم یه چیزی میگم گند میزنه به همه چی

اصن فشارم میره بالا

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل توام اما متاسفانه عوارضش رو دارم میبینم به احوال جسمی و روحیم تاثیر گذاشته تازه یادم افتاده ...

دقیقا منم بعدش انقدر پشیمون میشم و عذاب وجدان میگیرم،همش میگم اونقدرم مسئله ی مهمی نبود که بخوام همچین واکنشی از خودم نشون بدم

خیلی بده ، اینجوری تو بده میشی حتی اگر حق با تو باشه

منم همینم سعی میکنم تا عصبی میشم ساکت شم و تو خودم حرص بخورم به شوهرمم گفتم که وقتی اینجوریم کارایی ...

هوف خیلی بده

قبل اینکه اونجا رو ترک کنم یه چیزی میگم گند میزنه به همه چیاصن فشارم میره بالا

ببین من یدفه که از شوهرم عذرخواهی کردم اشکشو سر این بدخلقیام دیدم و گفت که چقدر اذیته خیلی خجالت کشیدم و دارم سعی میکنم وقتی عصبی میشم حرف نزنم...ولی همیشه موفق نیستم

ببین من یدفه که از شوهرم عذرخواهی کردم اشکشو سر این بدخلقیام دیدم و گفت که چقدر اذیته خیلی خجالت کشی ...

دقیقا دست خوده آدم نیست

دقیقا منم بعدش انقدر پشیمون میشم و عذاب وجدان میگیرم،همش میگم اونقدرم مسئله ی مهمی نبود که بخوام همچ ...

دوبار کنترل کن باعث میشه از آرامشت لذت ببری

اهمیت نده و خیلی به اون مسئله زوم نکن که اگر جواب بدم سبک تر میشم و...

هیچ چیزی مثل آرامش جایگزین نداره و با تمرین درست میشه

ببین من یدفه که از شوهرم عذرخواهی کردم اشکشو سر این بدخلقیام دیدم و گفت که چقدر اذیته خیلی خجالت کشی ...

من حالا زیاد حرفی نمیزنم ولی حساس شده قیافمناراحت یا عصبی باشه. دیگه قیافمونمیتونم کاری کنم که

الهی نگاهی
دوبار کنترل کن باعث میشه از آرامشت لذت ببری اهمیت نده و خیلی به اون مسئله زوم نکن که اگر جواب بدم سب ...

آره باید رو خودم کار کنم خیلی بده سر هر چیزی زود از کوره در بری

من حالا زیاد حرفی نمیزنم ولی حساس شده قیافمناراحت یا عصبی باشه. دیگه قیافمونمیتونم کاری کنم که

منم قیافه و رفتارم داد میزنه

ولی من عصبانیتم خیلی شدیده داد میزنم ممکنه خودم یا شوهرمو بزنم البته بیشتر خودمو یا وسیله بشکنم حتی گاهی به سرم میزند خودمو از پنجره پرت کنم پایین از شدت عصبانیت

انگار یه آتیشی اون روشنه که نه میتونم بسوزم و نه میتونم تحمل کنم

میدونم نرمال نیست اصلا ولی با داروهم یه مدت خوب بودم بعدش بدنم عادت میکنه...