2777
2789
عنوان

کبابس تابه ای

62 بازدید | 6 پست

سلام خانوما منکمی گوشت چرخ کرده دارم چطوری میتونم باهاش کباب تابه ای بپذم؟

توی ماهیتابه رژیمی میشه؟

طعمش مثل کبابی که توی سیخ پخته میشه هست؟

اگه توی تابه پخته بشه آبش پس میده؟

ببخشین سوالام زیاد شد❤

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

نصف تخم مرغ بزن یدونه هم پیاز رنده کن ابشو بگیر نمک و فلفل بعد بزار تو تابه

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصف تخم مرغ بزن یدونه هم پیاز رنده کن ابشو بگیر نمک و فلفل بعد بزار تو تابه

ممنون.❤

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

ممنون.❤

فدات خیلی هم خوشمزه میشه 

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸

گوشتتو با پیاز رنده شده ورز بده..اب پیازو یه کم بگیر

ادویه و نمک بزن

بعضیا تخم مرغ میزنن من دوس ندارم زیاد تو کباب تابه ای..

تو ماهیتابه رژیمی یه کم روغن بریز جزیی

یک طرفش ک یکم سرخ شد برگردون و درش رو ببند تا مغز پخت بشه.

بعد ک ابش کشیده شد

بزار یکم سرخ شه با چند قطره روغن

یا اگ رژیمیه اسپری کن روغنو

گوشتتو با پیاز رنده شده ورز بده..اب پیازو یه کم بگیر ادویه و نمک بزن بعضیا تخم مرغ میزنن من دوس ند ...

ممنون همینطوری میکنم