2777
2789
عنوان

اصفهانی ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 4742 بازدید | 46 پست
آهان مرسی، ما قراره چند روز بمونیم میخواستیم همه مدل غذا بگیریم ک تکراری نشه یهو همش سنتی بخوریم خست ...

خواهش میکنم گلم. انشاالله در اصفهان بهتون خوش بگذره 😍

اگه خانه سنتی دوست دارید که هم منوی کافی شاپی و هم فستفودی و بعضا سنتی داشته باشه، بهترین جا براتون میشه محله سنگتراشها که پر از خانه سنتیهای زیبا هست و هر سه نوع منو را هم دارن 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

آهان مرسی، ما قراره چند روز بمونیم میخواستیم همه مدل غذا بگیریم ک تکراری نشه یهو همش سنتی بخوریم خست ...

راااااستی میدون نقش جهان، سفره خانه سنتی هم خیلی خوبه. سمت مسجد شیخ لطف الله. همونجا پرس و جو کن بهت میگن

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بزرگترین مجموعه های رستورانی اصفهانه،بعلت فضای زیاد و حالت باغی که داره از شهر فاصله دارع،تازه کن ...

آهان 

مرسی عزیزم

مجموعه گل و گیاه ناردین هم مجموعه غذایی عااااالی و معروفی داره. سمت خیابان آتشگاه

عزیزم اینایی که بهت گفتن به درد شما که مسافری نمیخوره به احتمال زیاد.  مجموعه فودلند، دروازه ش ...

عزیزم مرسی از پیشنهادات امشب رفتیم اپتیموس خیلی عالی بود😍 ایشالا فردا هم بریم محله سنگتراش ها اونجا کافه های خوبشو هم میشناسید؟

هر چه در جستن آنی، آنی
عزیزم مرسی از پیشنهادات امشب رفتیم اپتیموس خیلی عالی بود😍 ایشالا فردا هم بریم محله سنگتراش ها اونجا ...

عزیزم خیلی خوشحالم که راهنماییم تونسته مفید باشه گلم 😍😍 الهی شکر

توی محله سنگتراشها من شخصاً خانه کشیش و خانه مارکوس را خیلی دوست دارم. کشیش ابتدای محله هست، اما مارکوس باید خیلی جلوتر برید. مارکوس نُقلی هست محیطش اما بسیار باصفا و خوبه، به خصوص دوتا بالکن خیلی دوست داشتنی داره. البته نمیدونم سلیقه شما چجوری هست. اما برای من خیلی قشنگه.

خانه کشیش خیییلی بزرگتره، شیکتره و خییییلی با صفا هست. و واقعا دیدنیه. 

موسیو آراکل هم جای قشنگیه. اونم ساختمانش خیلی دیدنی هست. 

فعلا اینا به ذهنم رسید 😍

بین اینها، خانه کشیش فکر میکنم جای بهتر و دوست داشتنی تری باشه براتون. آدرسش هم محله سنگتراشها، بن بست زیتون