2777
2789
عنوان

اصفهانی ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 4742 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذای سنتی کباب اینا کجا خوبه؟ کافه و فست فودم بگید مرسیی

فست فود برید پیتزا پیتزا تو خیابون رباط خیلی خوشگله

سنتی ام چایخونه حج میرزا

اگه گرون تر بخوای رستوران شهرزاد

غذای سنتی کباب اینا کجا خوبه؟ کافه و فست فودم بگید مرسیی

عزیزم اینایی که بهت گفتن به درد شما که مسافری نمیخوره به احتمال زیاد. 

مجموعه فودلند، دروازه شیراز، اول خیابان دانشگاه خیلی خوبه (اپتیموس برید) اینجا برای فست فود خوبه. 

خیابون حکیم نظامی، محله سنگتراشها پر از خانه های سنتی هست که به شکل کافه رستورانه و عااااالیه. فقط یه مقدار گرونتره. 

ولی در کل منوهای کافی شاپی گرون شده. 

خیابون سپه و استانداری هم بام رستورانهای قشنگی داره. بام رستوران گوهرشاد غذاهای سنتیش عاااالیه. 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

ممنونم گلم

آراخوان هم که دوستمون گفته خیلی خوبه. کباب و سنتیه. آدرس: سی و سه پل، ابتدای چهارباغ بالا

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

ممنونم گلم، همه مدل کباب داره یا فقط کوبیده و جوجه اس؟

اون رستوران نیست به احتمال زیاد. بعدم دوره از مرکز شهر

آهان مرسی، ما قراره چند روز بمونیم میخواستیم همه مدل غذا بگیریم ک تکراری نشه یهو همش سنتی بخوریم خسته شیم شما پیشنهادتون خیلی خوب بود😍

هر چه در جستن آنی، آنی

از بزرگترین مجموعه های رستورانی اصفهانه،بعلت فضای زیاد و حالت باغی که داره از شهر فاصله دارع،تازه کنارش تفرجگاه و تفریحاتم زیاده

خیلی ممنون عزیزم، توی این مجموعه ها همه شون خوبن؟ 

آره گلم خوبن

دیگه بسته به سلیقه خودتون و ذائقتون